ritziral Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 mporw na valw pedal sto a-1000 kai na kanw break sto rythmo ????? an nai, poio ??? thanks.................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 καλώς ήρθες στο www.noiz.gr!! Δυστυχώς δεν έχω το όργανο μαζί μου αν σου πω ακριβώς, αλλά μπορείς να κάνεις το εξής: πάτα μια φορά το πλήκτρο direct access και μετά μια φορά το πετάλι που έχεις (όποιο και να πάρεις θα την κάνεις την δουλειά σου). Στο μενού που θα εμφανιστεί θα σου βγάλει μια λίστα με τι τι να κάνει το πεντάλ (από σαστέιν μέχρι play-stop). Βρες και επέλεξε την επιλογή Break και είσαι έτοιμος!!! ΥΓ1: την Πέμπτη θα έχω τοι όργανο μπροστά μου οπότε θα σου πω με λεπτομέρειες αν δεν τα καταφέρεις ;) ΥΓ2: θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανονισμούς του foroum: "γράφουμε μόνο με κανονικά γράμματα (γράμματα τίτλου) και όχι ΚΕΦΑΛΑΊΑ ή γκρίκλις. Φιλικά, Φώτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση