zampination Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Φτηνό δεν θα είναι πάντως. Μια 500άρα θα κάνει αν κρίνεις από το πόσο κάνουν οι TremKing μόνες τους... :o :o :o :o Eλπιζω παντως να το κανουν υπερβολικα universal :D ωστε να μπαινει σε οποιαδηποτε κιθαρα κ οχι να βγαλουν μοντελα ξεχωριστα για καθε μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις να κουρδιζω την κιθαρα μου απλα και με παραδοσιακο τροπο.. δεν ξερω, ενα τετοιο gadget μονο πονοκεφαλο μπορει να μου φερει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις να κουρδιζω την κιθαρα μου απλα και με παραδοσιακο τροπο.. δεν ξερω, ενα τετοιο gadget μονο πονοκεφαλο μπορει να μου φερει.. +10000000000000 και εγώ ώς παλιομοδίτης δεν τα συμπαθώ αυτά τα μαραφέτια. Άσε που τα κουρδιστίρια γενικά πιστεύω πως κάνου ζημιά στους μουσικούς!!! by BB King: μια άσκηση που μου αρέσει να κάνω στην κιθάρα για εξάσκηση είναι.... να την κουρδίζω... δεν το είχε πεί ακριβώς έτσι, αλλά αυτό είναι το νόημα... ;) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση