evilnanouk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Τι εννοω...στην esp μου στο πρωτο ταστο (ξερετε στο μαυρο ξυλο, εβενος μαλλον) εχει εμφανισει μια ρωγμη μαλλον γιατι εμεινε στο κρυο για λιγο Τη πηγα λοιπον για φτιαξιμο και μου ειπαν οτι θα βαλουν επανω τριμμα εβενου (η πολτο του ιδιου ξυλου τελος παντων) θα κολλησει και ολα καλα + το ειδικο λαδι που θα χρειαστει να περαστει η ταστιερα γιατι εχει ξεραθει κατα μια ενοια απο τη χαμηλη θερμοκρασια... Επειδη γενικα ειμαι λιγο φοβιτσιαρης...αυτο ειναι κατι σοβαρο???..συμβαινει?? αμα φτιαχτει ολα καλα η μελοντικα παρουσιαζονται προβληματα (παρομοια η αλλα)?? Βασικα μου ειπε οτι ειναι τοπικο και οτι δεν εχει πρωχωρησει...και να μην ανυσηχω αλλα αμα δεν σας ρωτησω δε μπορω... Τη βοηθεια σας παρακαλω...γιατι καιγομαι...η μια κιθαρα που παρρειγγειλα δε με βολευει και η αλλη εμφανισε προβλημα....ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 ετσι φτιαχνονται συνηθως οι ρωγμες,μη φοβασαι το σημειο που θα κολληθει θα ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ απο πριν :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilnanouk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 thanks superfunk παντα με βοηθας και ο γιατρος τελικα εκανε δουλεια... δε μου ειπες ομως (μιας που απαντησες) μηπως αυτο το ραγισμα ειναι λογος για μετεπειτα ραγισματα η οχι ? (οπως μου πε και ο peter ειναι τοπικο) Και επισης το γεγονος οτι ο εβενος εχει ξεραθει λογω θερμοκρασιας ειναι κατι που αν συμβει φτιαχνεται εντελως με το ειδικο λαδι και ειναι οπως πριν η καληνυχτα?? Αυτα.. help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Λογικα ειναι τοπικο,φροντιζε ομως και εσυ 2-3 φορες το χρονο να περνας τη ταστιερα με λιγο λαδακι για ταστιερα (προσωπικα το καλυτερο που εχω δοκιμασει ειναι αυτο της Gibson ). Για να σου σκασει μαλλον θα ειχες αφησει την κιθαρα "ξερη" για καιρο,μηπως την ειχες σε καποιο πολυ ξηρο/κρυο περιβαλλον ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilnanouk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Λογικα ειναι τοπικο' date='φροντιζε ομως και εσυ 2-3 φορες το χρονο να περνας τη ταστιερα με λιγο λαδακι για ταστιερα (προσωπικα το καλυτερο που εχω δοκιμασει ειναι αυτο της Gibson ).Για να σου σκασει μαλλον θα ειχες αφησει την κιθαρα "ξερη" για καιρο,μηπως την ειχες σε καποιο πολυ ξηρο/κρυο περιβαλλον ?[/quote'] ναι απλα η ερωτηση μου ειναι αν και τα 2 αυτα προβληματα φτιαχνονυαι εξ ολοκληρου και θα ναι παλι σαν καινουργια.. θα ναι η οχι? :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Νομιζω οτι σου απαντησα παραπανω,ναι θα γινει "σαν καινουργια" (εξαρταται βεβαια & απο το ποσο καλος ειναι ο μαστορας) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilnanouk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Νομιζω οτι σου απαντησα παραπανω' date='ναι θα γινει "σαν καινουργια" (εξαρταται βεβαια & απο το ποσο καλος ειναι ο μαστορας)[/quote'] thanks you are the best!!! ο μαστορης ειναι ο peter (χ.τρικουπη)...νομιζω οτι ειναι master στο ειδος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
math2014 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Εαν η ραγισματια δεν επιρρεαζει το παιξιμο η` τον ηχο μην ανησυχεις καθολου. okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση