Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Τι να κάνω... Είμαι ένας μεταλάς που στην πορεία έχω αγαπήσει τα blues.. ;D ;D Δεν μπορώ όμως να σβήσω (και ούτε πρέπει) το παρελθόν μου... ;) Και πολύ καλά κάνεις ;D. Μου αρέσει πολύ η φρασεολογία σου, μου θυμίζει και κάτι από Steve Morse- μεταξύ άλλων. Με έκανες να έχω βάλει μπάσο για να... τζαμάρουμε! all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Και πολύ καλά κάνεις ;D. Μου αρέσει πολύ η φρασεολογία σου, μου θυμίζει και κάτι από Steve Morse- μεταξύ άλλων. Με έκανες να έχω βάλει μπάσο για να... τζαμάρουμε! τι να πω? ειλικρινά χαίρομαι που το ακούω... ;) Και τι δεν θα 'δινα να τζαμάραμε στην πραγματικότητα... ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 τι να πω? ειλικρινά χαίρομαι που το ακούω... ;) Και τι δεν θα 'δινα να τζαμάραμε στην πραγματικότητα... ;D ;D Με χίλια, στείλε pm να το κανονίσουμε ;D ΥΣ: Αυτό συνέπεσε με το 666ο μήνυμα μου... Τυχαίο; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο γενικά και πολύ ωραίο σε μερικά σημεία! Ντάξει, ο ήχος ΔΕΝ είναι αυτό που θα επέλεγα εγώ, αλλά δεν είναι κακός σε καμιά περίπτωση Α, δεν πετάς και το μπάκι τράκι να το λιώσουμε και άλλοι; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 pascal σε ευχαριστώ που το άκουσες.. Υπόσχομαι ότι θα ανεβάσω το backing track, δυστυχώς όμως δεν μπορώ τις επόμενες ώρες..Στην χειρότερη θα το ανεβάσω Δευτέρα πρωί..Θα μπορούσα να σου δώσω και άλλα bt αν θέλεις, έχω αρκετά... ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 ΥΣ: Αυτό συνέπεσε με το 666ο μήνυμα μου... Τυχαίο; με το που είπαμε λίγο για μεταλ, ορίστε 666... ;D ;D ;D ;D τι να πει κανείς ..... ;D ;D ;D ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 oρίστε και το backing track όπως είχαμε πει... Dm_Back_Track.mp3 Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 χμ χμ χμ. ωραίος , η μόνη κριτική στη μίξη, στα αυτιά μου θέλει λίιιγο ανέβασμα το backing track. παρατηρώ και βελτίωση στις ανάσες και στο κράτημα. Μπράβο νέε μου βελτιώνεσαι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 να'σαι καλά μεσιέ... Άν και την πήρες την απουσία σου στο Noiz Οpen Day.... ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Ακούω ωραία φρασεολογία και ο ήχος μου άρεσε επίσης. Οτι είπε και ο TerryRoscoeBeck εν ολίγοις. Είσαι χώστης! Αν θα είχα να επισημάνω κάτι είναι ότι μου φάνηκε πως στα αργά περάσματα είσαι ανυπόμονος. Σαν αχαλίνωτο άλογο ένα πράμα. Ωραίος. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση