Προς το περιεχόμενο

JACKSON Soloist - Ρε παιδια τι γινεται??? Βοηθεια...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα ηρθε αυτη η ρημαδα η κιθαρα (την αποκαλεσα και μωρο κακο χρονο να χω) τουλαχιστον ηταν οπως στη φωτο - δηλαδη σαν καινουργια χωρις γρατσουνιες κ.λ.π!!!

Λοιπον μια ακριβως ιδια πηρε και ενας φιλος μου 15 μερες πριν (οσοι θυμαστε μια μαυρη) η οποια ειχε αρκετα παχυ μπρατσο - μολις τη δοκιμασα λοιπον επαθα τη πλακα μου με την ανεση που προσεφερε στο παιξιμο και εχοντας οπως θα ξερετε παρελθον με τενοντιτιδες κ.λ.π αυτα τα ψαχνω...και αυτος ηταν και ο λογος που πηρα μια ακριβως ΙΔΙΑ...

Και εδω αρχιζει η πλακα. Αυτη που πηρα ειναι μοντελο 2002 (ενω του φιλου μου 2003) και εχει 3 χιλιοστα λεπτοτερο μπρατσο (η δικια μου) στο 1ο ταστο!!!!!!!!!

Ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο???

Σημειωτεον ειναι και οι 2 original με τα serial numbers τους και τα ολα τους...

Βοηθηστε λιγο ρε παιδια....γιατι κοντα ειμαι να στο να τη πουλησω ακομα δε τη πηρα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι φυσιολογικοτατο.......οι διαστασεις στα μανικια καθε κιθαρας αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη αναλογα με τις διαθεσεις της καθε εταιρειας (και την εκαστοτε μοδα).....Π.χ ολες οι στρατ(american standard) απο 91-95 που εχω δοκιμασει εχουν απο τα λεπτοτερα μπρατσα που εχω δει σε fender.....αντιθετα οι τελευταιες παραγωγες της εχουν σαφως παχυτερο μανικι.......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου