Προς το περιεχόμενο

Να πουλησω την squier για να παρω fender mim ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια... σκεφτομουν καθως εβλεπα την squier μου αυτο που λεει ο τιτλος... τελικα δεν μπορεσα να καταληξω σε συμπερασμα οποτε σας συμβουλευομαι και παλι...

ειναι η squier standard stratocaster HSS...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι;

Αν δεν μπορεις να δωσεις μια πειστικη απαντηση, μην το κανεις. Αυτο ειναι και γενικοτερος κανονας.

εχουν καλυτερη ταστιερα απο οτι εχω διαπιστωσει απο την αλλη φεντερ μιμ που εχω... ειναι του 98...και ελεγα αφου ειναι hss και η φεντερ ,  να ειχα και μια sss οποτε λεω...να μεταλλαξω την σκουαιερ σε sss η  να παρω μια φεντερ sss να τελειωνουμε ?

εχουν καλυτερη ταστιερα απο οτι εχω διαπιστωσει απο την αλλη φεντερ μιμ που εχω... ειναι του 98...και ελεγα αφου ειναι hss και η φεντερ ,  να ειχα και μια sss οποτε λεω...να μεταλλαξω την σκουαιερ σε sss η  να παρω μια φεντερ sss να τελειωνουμε ?

Για τι ταστιερα μιλαμε; Πιθανολογω Rosewood; Μηπως στην squier τα ταστα δεν ειναι τοσο καλα βαλμενα και μηπως θελει ενα καλο setup και ενα fret dressing;

Για τι ταστιερα μιλαμε; Πιθανολογω Rosewood; Μηπως στην squier τα ταστα δεν ειναι τοσο καλα βαλμενα και μηπως θελει ενα καλο setup και ενα fret dressing;

να σκάσει πόσα λεφτά για fret dressing σε squier?

εγώ λέω να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις λίγα χρήματα να πάρεις και μια fender. και κράτα την squier για πειραματισμούς!

τετραφάρμακος

www.myspace.com/palebluepanos

..να παρω μια φεντερ sss να τελειωνουμε ?

θα σου κοστισει πολυ χρονο και χρημα μπηκα σε τετοια διαδηκασια πιο παλια με την squier μου εχω δωσει μπολικα λεφτα για αρκετες αλλαγες πανω της τελικα δεν πολυαξιζει οποτε

αραξε και παρε την φεντερουλα να παιζεις σαν ανθρωπος και οταν την παρεις στειλε καμια φωτο για τα καλοριζικα!  ;)

να σκάσει πόσα λεφτά για fret dressing σε squier?

εγώ λέω να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις λίγα χρήματα να πάρεις και μια fender. και κράτα την squier για πειραματισμούς!

You are right. Αλλα θελω να επισημανω στον φιλο μας οτι "κακη" ταστιερα οταν προκειται για ιδια υλικα δεν μου πολυ ακουγεται σωστο. Μαλλον κατι παιζει με τα ταστα ή το σεταπ. Συμφωνω οτι καλυτερη λυση ειναι να κρατησει την squier για πειραματισμους και να παρει μια fender (οχι standard) αλλα μια CP ή Japan (παιζουν στα ιδια λεφτα οι 2), θα ανεβει σαφώς ενα σκαλοπατι πιο πανω και δεν θα χρειαστει μοντες.

Ναι πράγματι μπορεί τα υλικα να είναι ίδια όμως πιστεύω αυτό δεν έχει σημασία αφού ροζγουντ και αλντερ βρίσκεις και σε κιθάρες των 3000 ευρώ. Με χαλάει και λίγο το σκουαιερ για να πω και την αλήθεια μου. Από την άλλη θέλω μια κιθ. Με 3 μόνους ενώ η σκουαιερ που εχω έχει ένα διπλό. Αν επιχειρήσω να την φτιάξω θα χρειαστώ κανένα 40άρι το πικγκαρντ και 100 οι τονράιντερς και κάτι το τρεμολο που είναι τρισαθλιο να τα τα 200 . Ε τι ; να αφήσω μετά τα κλειδιά χωρίς αλλαγή ; δεν πάει. Οπότε φύγαν 250 και η κιθάρα πάλι σκουαιερ θα λέει.

Απο την πειρα μου σε σκουαηερ (ευτυχως απαλαχτικα γρηγορα) λεει οτι ουτε χορδες δεν θα της αλλαζα οταν εφτανε η ωρα να τις αλλαξω...ποσο μαλλον να ριξω χρηματα σε ενα χαμηλης ποιοτητας οργανο....(βλεπω να καταληγουμε στην γνωστη διαμαχη περι χεντ στοκ χεχε).

Μαζεψε χρηματα και παρε μια ποιοτικα καλυτερη Φεντερ.  Τωρα το θεμα ταστιερας μηπως εχει να κανει και με διαφορετικο ραντιους που μπορει να εχουν οι 2 κιθαρες σου ?? να σε βολευει αυτο της ΜΙΜ περισσοτερο ??!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου