kokobloko Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 ο κ.Superfunk καλειται να παραλαβει το δωρο του ... ;D ;D qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 ο κ.Superfunk καλειται να παραλαβει το δωρο του ... ;D ;D εγω δεν παιζω ρε αρχηγε...διπλα (που λεει ο λογος..) μενω....(καμμια 20αρια χιλιομετρα μακρυα ειναι το σπιτι μου αλλα παω για barbeque με τους φιλους μου αρκετα Σαββατα εκει.... ;D) απεναντι απο εδω την στηνουμε την ψησταρια και παει το...λοκανικο..συννεφο... ;D..εε...πινουμε και...καμμια μπυριτσα εν τω μεταξυ βεβαιως...βεβαιως.... ;D Ελα βαζω και μια πανοραμικη για βοηθεια ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Χιονια βλεπω...Η Κοζάνη? Τώρα με προκαλείς και το ξέρεις. Και εγώ τσιμπάω. Λοιπόν θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, πήγαινε U.S.A., πάρε τους τα μυαλά, και μετά πλέον ως φτασμένος και στη Μέκκα του είδους , εαν τολμάς έλα παίξε και στην ΚΟΖΑΝΗ! Εμείς εδώ είμαστε σκληροί κριτές ….και δεν μασάμε από ένα δύο (ok τριάντα super wow riffs). GOT IT? >:( >:( >:( P.S. Στη δική μου κόπια του cd Θέλω και autograph….αλλιώς δεν θα το παραλάβω. >:( ;D ;D EDIT: "Μασάμε" μόνο καριόκες :D :D :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτα ειναι ...μιλαμε για ποιοτητα ζωης. Εισαι απο τους τυχερους.... Εδω ειμαστε και εμεις Βερολινο παντα , στην Berlinica Και μια απο Alexanderplatz, μεναμε σε ενα hostel στο Friedrichshine...Απιστευτες μερες... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Εισαι απο τους τυχερους.... δυστυχως οχι για...συνεχεια...πηγαινοερχομαι ακομα δυστυχως...δεν ξερω αν στο ειπα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ... :'( Φοβερη η Marienkirche...μπηκατε μεσα? Βλεπω...κανονικοι...τουρισταιοι...ανεβηκατε ρε και στον πυργο? ;D ;D(δεν εχω ανεβει ποτε μου τοσα χρονια... ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 οχι δυστυχως...καλα τι να πρωτοδεις σε μια πολη σαν το Βερολινο μεσα σε μια βδομαδα? 200 must αξιοθεατα εχει... ;D qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 στο πυργο ανεβηκαμε ναι...καλα μιλαμε για οργανωση οι Γερμανοι οχι αστεια...ταλαιπωρια μηδεν και ειχε full κοσμο.... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ τσιμπάω. P.S. Στη δική μου κόπια του cd Θέλω και autograph….αλλιώς δεν θα το παραλάβω. >:( ;D ;D EDIT: "Μασάμε" μόνο καριόκες :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Θα το κανω σα τους καραλαικους:Φωτο ετοιματζιδικη με κουστουμι πεθαμενέ κι απο κατω με μαυρο μαρκαδορο...''Στο φιλο Λακη και τις υπεροχες καριοκες του..'' (Αν ειχες ζαχαροπλαστειο...) ;D @ELIANIOS 3.ΟΟΟ ΕΥΡΩ?(και κατι..0 Πολλα λεφτα ρε.Καλυτερα παρε τρεις deluxe.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 @1974.Εγω θα παρω 1 μερσεντες και συ παρε 3 κορολες(καριοκες μαλλον)ΝΑ ΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑ :P @ LK. Φιλε η πρωτη κοπια με autograph(τι κιθαριρταρα ειχαν. Για παρτη μου δεν υπαρχει τετοιο πραμα στα ποζερομεταλ) κατωχηρωθηκε πολυ πριν στο νοτο. @ lk & 1974 forza μας παιρνουν τη πρωτια στο θρεντ ;) ΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Φωτο ετοιματζιδικη με κουστουμι πεθαμενέ Υπονοείς κάτι Stavros?Όλα τα κοστούμια μου είναι μαύρα (ελάχιστα είναι γκρί σκούρο). Πές το ξεκάθαρα παλιο poser- glam τύπε , προτιμάς τα vivid colors!!! LK. Φιλε η πρωτη κοπια με autograph κατοχυρώθηκε πολύ πριν στο νοτο. Σπύρο, μα εγώ μιλάω για την πρώτη στον Βορρά!, τη Δεύτερη Πανελληνίως εν πάσει περιπτώσει. ΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? Καριόκες: Συστατικά 500 γρ. ζάχαρη 1,5 ποτήρι νερό 500 γρ. καρύδια τριμμένα 300 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα 2 κουταλιές σούπας κακάο 500 γρ. κουβερτούρα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση