freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 To καινουριο και τελευταιο κομματι που θα συμπεριληφθει σ ενα επερχομενο CD. Το κομματι ειναι Hard rock.. Παραθετω το πρωτο mixdown στα 128Kbps. Μολις βγηκε απ τον φουρνο... Καλη ακροαση I_BELIEVE_128.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 80s κομματι εεε?? Μου αρεσε, αλλα εκτος εποχης μου... Whitesnake μου θυμισε αρκετα... το σολιδι μεταλιζε λιγο σε σχεση με το υπολοιπο κομματι. Κοινως: εκτος εποχης κατα εμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 I believe ότι είναι το καλύτερο κομμάτι σου, ειδικά στο ...cool things down σημείο. Ριφ τρομερό, ερμηνεία αυτή που έχουμε συνηθίσει, προφορά πειστική, κιθάρα σούπερ. Αυτά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 I believe, οτι αν το βαλω πιο δυνατα, θα πεσουν και θα μας πλακωσουν τα βραχια εδω περα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 @Ευχαριστω πολυ για το σχολιο zampination! Ειμαι παλιομοδιτης, δε μπορω να αλλαξω... @Νεστορα,σ ευχαριστω,η γνωμη σου ξερεις οτι ειναι σημαντικη! @Ντινο,περιμενω κανα track να τα πουμε.. Σ ευχαριστω αδερφε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 80's Still Rocks!!! Εύγε, μου άρεσε πολύ! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Φοβερό είναι. Σα σύνθεση μου φαίνεται σαφώς το πιο μοντέρνο σου. Για εκτέλεση και παραγωγή, τα ρέστα μου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Eυχαριστω πολυ για τα σχολια WilliamSats, Jazzjoker! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Αν κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο, ως γνωστόν είμαι λάτρης της δεκαετίας του '80 κι αυτό το κομμάτι σου την τιμάει ιδιαίτερα ;) Κι απορώ, τι λιγότερο έχει η φωνάρα σου από διάσημους καλλιτέχνες του εξωτερικού ::) ::) ::) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Νice! Έχεις πετύχει και εξαιρετικό ήχο στις ακουστικές! Εξαιρετικό όμως! Αν δεν έχει οριστικοποιηθεί το tracklisting, θα σου πρότεινα να το βάλεις τελευταίο στο cd. Να έχει και ένα point το "cool things down" part που λένε οι στίχοι ;) Σολάρα επίσης, αλλά αυτό είναι προφανές. Κι απορώ, τι λιγότερο έχει η φωνάρα σου από διάσημους καλλιτέχνες του εξωτερικού Τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση