Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Ένα κομματάκι για τον Pepe :) Ευχαριστώ για την προκαταβολικώς για την ακρόαση. Blues_For_Pepe.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω οτι ξερεις ήδη τι με ενόχλησε....τα τυμπανα :) Μου αποσπουσαν την προσοχη, σαν να ακουγα εναν πολυ καλο κιθαριστα και στο διπλανο στουντιο να προβαρανε οι Σκορπιονς :-\ Το παιξιμο σου μου αρεσει πολυ, οπως και τα ακορντα που χρησιμοποιησες. (Ενα Rhodes piano βαλε αν μπορεις...θα ήταν ονειρο :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Αλλαξε ΑΜΕΣΩΣ τα τυμπανα,καταστρεφουν το πολυ ωραιο αυτο κομματι,καλυτερα να μη βαλεις καθολου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω οτι ξερεις ήδη τι με ενόχλησε....τα τυμπανα :) +1 Πολύ ωραίο! Αλλά τελικά είμαι προϊδεασμένη που ξέρω που σου αρέσει ο knopfler και νομίζω ότι τον αντιλαμβάνομαι στο συνολικό παίξιμο. Επίσης μες την κουφαμάρα μου (βουίζει το ένα αυτί από τις σαχλαμάρες που έκανα σήμερα) είναι σε γυρίσματα που μου κολλάει ωραία το diamonds and rust :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Θενκ γιου ολ και μη βαράτε παρακαλώ. Έχετε δίκιο περί τυμπάνων, έχω γενικώς θέμα και συνθετικά αλλά και vstiικά (sic) στο συγκεκριμένο τομέα. Θα δω τι μπορώ να κάνω. Άλλο ήχο, άλλο γκρουβ, άλλη μίξη; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 ...ο knopfler και νομίζω ότι τον αντιλαμβάνομαι στο συνολικό παίξιμο. Πέραν της συγγένειας του ήχου, Knopfler ταυτότητα δεν άκουσα. Άκουσα ένα ωραίο laid back κομμάτι με πολύ ωραίο ήχο και feel. Jazzjoker μου αρέσεις γιατί ως φαίνεται εκτιμάς το ίδιο με 'μενα την αγαπημένη μου κιθάρα, τη BC Rich :D. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Πάρα πολύ ωραίο και παράλληλα εκφραστικότατο :) Μπράβο jj ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ Θοδωρή και Νέστορα. Η (όντως) BC Rich έχει αλλαγμένους μαγνήτες (τριπλούς hyperactive με ζιγκ ζαγκ handwiring) και custom τρύπα στο σώμα από γεωτρύπανο προκειμένου να κολληθεί το μπράτσο ανάποδα. Προτιμώ το headstock κοντά μου για να κουρδίζω ξεκούραστα (ή ξεκουρδίζω ακούραστα). Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 ωραιος ηχος...με ωραιο σκασιμο........ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Please change the drums!! Είναι τόσο ωραίο το υπόλοιπο... (ή βγάλτα τελείως..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση