qesh Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Ασε τους μοντέρνους πειραματισμούς με ολίγη απο disco και πιάσε telecaster (sea foam green) κατά προτίμηση σε fender twin reverb και παίξε "In Dixie land i'll take my stand to live and die in Dixie" να γουστάρουμε ;D Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Ρε θηριο καταλαβες οτι η κιθαρα ΔΕΝ ειναι tele? Εισαι θεος! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Μπαααα στην τυχη το πα και μου κατσε ;) Περα απ την πλάκα ωραιο το θεματάκι σου Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol. Το padkontrol δεν το ξέρω, αλλά τα SPD της roland είναι απίστευτα βολικά, ακόμα και το handsonic, αρκεί να έχεις ένα καλό VSTi σαν το EZdrummer ή κάτι παρόμοιο. Το κομμάτι αρκετά καλό πάντος και ναι, εμένα ου αρέσουν οι moogοήχοι, έχουν κάτι το fusionοειδές. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 τα SPD της roland είναι απίστευτα βολικά Το έχω δει και το ζαχαρώνω καιρό τώρα. Το κακό με το padkontrol είναι ότι παίζεις με τα δάχτυλα, όχι με sticks, επομένως κάποιες τεχνικές των τυμπάνων δεν μπορείς να τις πετύχεις ακριβώς. Τουλάχιστον, δεν μπορώ εγώ. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Κι άλλη ερώτηση. Τι pads χρησιμοποιείς; Μ’ αρέσει πολύ η ιδέα των pads για τα τύμπανα. Μη σου πω περισσότερο απ’ το να παίζω κανονικά(ξέρω ακούγεται τελείως χαζό). Εγώ χρησιμοποιώ το korg padkontrol. Κατι φτηνα Millenium του Thomann http://www.thomann.de/fi/millenium_mps400_edrum_stereo_set.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση