GKETS Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 εχει υπ οψιν σας απο θεσσαλονικη καποιον που να αναλαμβανει να κανει ενα servise σε fender souper reverb?ο στολλας που ειναι και ο αντιπροσωπος τον στελνει καπου αλλου αλλα δε μου ειπε που. εννοω αλλαγη λαμπες,αλλαγη ενος ποτενσιομετρου και γενικα ετσι ενα ξεσκονισματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 εχει υπ οψιν σας απο θεσσαλονικη καποιον που να αναλαμβανει να κανει ενα servise σε fender souper reverb?ο στολλας που ειναι και ο αντιπροσωπος τον στελνει καπου αλλου αλλα δε μου ειπε που. εννοω αλλαγη λαμπες,αλλαγη ενος ποτενσιομετρου και γενικα ετσι ενα ξεσκονισματακι. Δεν ξέρω μάστορες απο Θεσ/νίκη αλλά δεν θαταν φρόνιμο να μάθεις να αλλάζεις λάμπες μόνος σου; Είναι τόσο εύκολο .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 ...δηλαδη για τι super μιλαμε? (μηπως ειναι ενας που εχει ο Ζαχος?) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 εχεις pm wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση