Superfunk Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 γεια σου ρε Lenny!!! σε παω ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Πάλι καλά που δεν παίζει και τα πνευστά! Αν και εκεί σίγουρα κάτι θα κάνει! Θεούλης ;D :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Και τα υπέροχα παραμορφωτικά pixels αυτός τα παίζει; Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Το ξανά έβλεπα πρόσφατα και θυμήθηκα ότι ο ΣούπερΦάνκς το είχε post-άρει (ας το ξεθάψομεν ;D ;D). ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ studio επαγγελματία μουσικού που έχω δει ποτέ! Να μη θες να βγεις από κει μέσα! ;D ;D Και αν βγείς ........επίσης δεν θα θες να μπείς ;D ;D: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Και να σκεφτείτε ότι καλός μου φίλος πήγε στο Βερολίνο το χειμώνα, που μας πέρασε και είχε τη δυνατότητα να τον δει live, αλλά τον σνόμπαρε ως φλωρο-ποπ...έλεος, δηλαδή :P https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 LK κι' αυτός, λες να ζήλεψε; :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Και να σκεφτείτε ότι καλός μου φίλος πήγε στο Βερολίνο το χειμώνα, που μας πέρασε και είχε τη δυνατότητα να τον δει live, αλλά τον σνόμπαρε ως φλωρο-ποπ...έλεος, δηλαδή :P Να μην τον κάνεις παρέα!! :P :P LK κι' αυτός, λες να ζήλεψε; :D Ε, ναι! :P :P Εγώ ξέρεις τι ζήλεψα πιο πολύ από τον Lenny; Το 6 pack του!!!! ;D ;D ;D Τέρας! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Όντως φαίνεται να συμφέρει το παλικάρι. Να τον ρωτήσω αν μπορούμε να τον πάρουμε στη μπάντα. Απο μεροκάματο πώς πάει? Ζητάει πολλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Όντως φαίνεται να συμφέρει το παλικάρι. Να τον ρωτήσω αν μπορούμε να τον πάρουμε στη μπάντα. Απο μεροκάματο πώς πάει? Ζητάει πολλά? Εγώ πάντως αν έκαμνα γκρούπ και έπρεπε να του δώσω ένα μόνο ρόλο (πέρα από τραγουδιάρη δηλαδής) θα τον ήθελα για bass player.Πολύ με αρέζει. Μπά δεν νομίζω να ζητάει πολλά! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση