Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης μπασου combo 250€-350€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο απλα εννοουσα να βασιστω σε ενα νορμαλ κομπο ενισχυτη και να ξεμπερδευω. :)

Για το ποιο ειναι καλυτερο δεν το συζητω.Εχεις απολυτο δικιο.

Οπως προειπα δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμασω αυτη τη στιγμη καποιον απο αυτους (υπαρχει λογος για αυτο).Και θα ηθελα καποιες γνωμες.

Χρησιμη η διευκρινηση για τον Ampeg.Ομολογω οτι με ειχε προβληματισει λιγο.

Καλημερα και παλι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Ηχητικα γνωριζει καποιος προς τα που κυμενονται(κατα προσεγγιση βεβαια)αυτοι οι τρεις?

Ο Ampeg έχει περισσότερο «μέταλλο», ο Ashdown είναι πιο «στρογγυλός» στον ήχο του και κυρίως στα μεσαία του και ο Fender πιο  «κλασσικός»...  ;D

all this has happened before and will happen again

Ο Ampeg έχει περισσότερο «μέταλλο», ο Ashdown είναι πιο «στρογγυλός» στον ήχο του και κυρίως στα μεσαία του και ο Fender πιο  «κλασσικός»...  ;D

Ευχαριστω πολυ :)

Εγώ θα επιμείνω στο θέμα της δοκιμής.

Αν δεν μπορείς να βρεις στην πόλη σου, κανόνισε μια βόλτα σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Αξίζει τον κόπο. Ο Ampeg που προτάθηκε, προσωπικά μου ακούγεται πολύ ωραία στο utube, εμφανισιακά είναι μια χαρά αλλά όταν τον άκουσα και τον είδα από κοντά έχασα πάσα ιδέα.

Ο ήχος άσχημος(καμία σχέση με τον κλασσικό ampeg), τα knobs ψεύτικα, γενικώς δεν μου είπε τίποτα. Αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη.

Γι αυτό νομίζω είναι απαραίτητο να τον(τους) δοκιμάσεις.  ;)

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

• Moderator

. Ο Ampeg που προτάθηκε, προσωπικά μου ακούγεται πολύ ωραία στο utube, εμφανισιακά είναι μια χαρά αλλά όταν τον άκουσα και τον είδα από κοντά έχασα πάσα ιδέα.

Ο ήχος άσχημος(καμία σχέση με τον κλασσικό ampeg), τα knobs ψεύτικα, γενικώς δεν μου είπε τίποτα. Αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη.

Γι αυτό νομίζω είναι απαραίτητο να τον(τους) δοκιμάσεις.  ;)

Αν δεν κάνω λάθος είναι... made in china και αυτός, οπότε θα έχει τα γνωστά... συμπτώματα. Από την άλλη σχεδόν όλοι τα παράγουν στη Κίνα, οπότε βράσε όριζα. Βέβαια σε αυτό το budget- 300 με 350 ευρώ- δύσκολα γλυτώνεις την... κινεζιά.

Ο λόγο ashdown που θέλει ο φίλος μας, που κατασκευάζεται; 

• Moderator

Αν δεν κάνω λάθος είναι... made in china και αυτός, οπότε θα έχει τα γνωστά... συμπτώματα. Από την άλλη σχεδόν όλοι τα παράγουν στη Κίνα, οπότε βράσε όριζα. Βέβαια σε αυτό το budget- 300 με 350 ευρώ- δύσκολα γλυτώνεις την... κινεζιά.

Ο εν λόγο ashdown που θέλει ο φίλος μας, που κατασκευάζεται; 

Από αυτούς που πρότεινες απόφυγε τον Marshall σίγουρα γιατί από θέμα ήχου είναι αρκετά μάπα (κατά τη γνώμη μου). Ο Fender πολύ κλασικούρα δεν με είχε ενθουσιάσει...  Εγώ θα πρότεινα τον Hartke γενικά... Warwick σε αυτά τα watt σχεδόν όλοι μου έχουν κλιπάρει :(

Άσε που σε όσα στούντιο έχω πάει και έχει warwick δεν έχω καταφέρει να βγάλω ήχο της προκοπής! Γιατί αδικείς τους Benton και τους Behringer? Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο γενικά αλλά σε αυτά τα λεφτά μη νομίζεις ότι θα πάρεις κάτι καλύτερο είτε κατασκευαστικά είτε ηχητικά! Στην ουσία όλους το ίδιο εργοστάσιο στην Κίνα θα τους φτιάξει!! Εμένα πάντως ο Harley Benton μου με έχει βγάλει ΑΡΧΟΝΤΑ και έχει και υπέροχο ήχο...

Διάβασε και αυτό:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=178300.msg464688#msg464688

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου