swg0d0fmusic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2006 Λοιπόν...Ενδιαφερομαι για ολα τα ειδη της μουσικης..(αν και με μια μιρη κλίση προς την Ηλεκροακουστικη)...Ακούω προτάσεις... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roup Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Φίλε swg0d0fmusic και εγώ είμαι στο ίδιο ψάξιμο ίσως με λίγα παραπάνω χρήματα. Έξ' ακοής έχω μόνο τα DYNAUDIO BM5A σε κάποιο studio, ήταν καλύτερα από τα GENELEC 2029BR που έχω στη δουλειά ''τα DYN έχουν και μεγαλύτερο woofer (6,7")''.Τωρα ετοιμάζομαι να πάω γιά ακρόαση και θα ήθελα και γνώμες γιά τα πρακάτω monitors. DYNAUDIO BM5A 495 eur, MACKIE HR624 525 eur, TANNOY PRECISION 8 385 eur, EVENT TR6 459 eur ''το ζευγάρι'', EVENT ALP 5 329 eur ''το ζευγάρι'', Οι τιμές είναι από έξω. Είμαι ανάμεσα στα dynaudio και στα makie, φυσικά θα τα ακούσω αλλά άν κάποιος έχει κάτι να πεί ας το πεί. Προτάσεις και για άλλα monitors δεκτές. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 θα ελεγα να δεις οπωσδηποτε και τα samson rubicon 8...νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digipanV2 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 GENELEC 8030 στα 800 το ζευγος σου κανουν? :D http://www.genelec.com/products/8030a/8030a.php ΕΜΕS KOBALT??? ... . με πολυ πιο λιγα? (590 περιπου δεν θυμαμαι ακριβως) http://www.emes.de/pageseng/emesframe.htm ..πολυ σοβαρες εταιρειες και οι δυο ..αλλα χωρις διαστημικες τιμες οπως τα DYNAUDIO ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση