drumplus Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Θα εχεις,ειναι σαν να κανεις ...ντους με τις..καλτσες.... ;D και χωρίς να βγάλεις το κουστούμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nosi Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια είναι η ηλεκτρονική ντραμς? Τι θα παίξετε/γράψετε? (στυλ,ύφος,demo,LP) Σε τι επίπεδο είσαι παικτικά και εμπειρικά? Με τι έπαιζες μέχρι τώρα? Και ποιος είναι ο φόβος σου για τον οποίον άνοιξες το θέμα αυτό? Λοιπόν ερώτημα 1 και να ρωτήσω δεν πρόκειται να θυμάμαι Μέταλ θρασιά πιο πολύ έχω κάνει 8 χρόνια κλασσικά κρουστά και 4 χρόνια τώρα κανω drums με δάσκαλο έπεζα με μια full birch pearl με ένα Yamaha oak custom ταμπούρο προσωπικά δεν βρίσκω ήχο καλύτερο απο αυτόν ο φόβος μου είναι αυτό που είπανε ότι δεν θα μπορώ να πάρω τα κ@λ@χερά μου και δεν θα μπορώ να παίξω https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση