freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Για να μην ανεβαζω μονο δικα μου. Τον Αυγουστο ηρθε και εγραψε στο στουντιο μου 2 τραγουδια(εχω τη δυνατοτητα να γραφω τυμπανα)ενα τοπικο γκρουπ απο νεα παιδια(16-17 χρονων). Η ηχογραφηση τυμπανων-μπασου-1ης κιθαρας εγινε λαιβ και πανω πατησε η δευτερη ρυθμικη και η φωνη. H ηχογραφηση και μιξη εγιναν μεσα σε 4 ωρες. Το παραθετω γιατι αυτα τα παιδια παιζουν με τη ψυχη τους πανκ-ροκ σε αντιξοοες επαρχιακες συνθηκες... Το κομματι γραφτηκε ως ντεμο για το schoolwave... Τους ευχομαι απ τη καρδια μου καλη επιτυχια! Γνωμες ευπροσδεκτες επι παντος επιστητου... EΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ_ΕΜΠΡΙΜΕ__ΔΚ.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Ρε τους μάγκες! Δεν θα τους έλεγα όμως punk ( το punk το έχω συνδέσει με Βρετανική Σκηνή) , εμένα μου θύμισαν Offspring ή κάτι τέτοιο, εν πάσει περιπτώσει Αμερικάνικο ήχο . Διαφωνώ μόνο στον Ελληνικό Στίχο , δεν ξέρω όμως αν ήταν προϋπόθεση στο shcoolwave. Επίσης διαφωνώ με το schoolwave και με κάθε festival εν γένει 8). Αλλά πάλι εγώ είμαι γεροπαράξενος ;D ;D ;D. Ανέκαθεν ήμουν κατά των συλλογικών προσπαθειών-παρουσιάσεων στη μουσική (γι αυτό είμαι κατά των festival) και , καλώς ή κακώς, ήμουν της αισθητικής, όπως αυτή αποτυπώνεται στην εισαγωγή της αρχής της ταινίας των Coen «Blood Simple» 1984. ..και εξηγούμαι: «The world is full of complainers. But the fact is, nothing comes with a guarantee. I don't care if you're the Pope of Rome, President of the United States, or even Man of the Year--something can always go wrong. And go ahead, complain, tell your problems to your neighbor, ask for help--watch him fly. Now in Russia, they got it mapped out so that everyone pulls for everyone else-- that's the theory, anyway. But what I know about is Texas...And down here... you're on your own.» 8) 8) ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ YOUNG GUNS ΑΝΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ DESMOND CHILD ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 :-X :-X :-ΚΑΡΙΟΚΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εχουν τσαμπουκα αλλα....εγω σου ευχομαι και destinys child 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Προς το παρον μου αρκει η DELUXE που ειναι καθ οδον.. ΕΡΧΕΤΑΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!! Βεβαια και μια destiny... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Αστα σε ξερω. Μαμα σουηδεζα και μπαμπας τενεσι ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 λα καριοκα? αχαχαχχααχαχ! Το ξεσκισαμε παλι.. Ο λογιερ που ειναι? Να ριξει κανα βιντεο με συνταγη για γιαπρακια... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Somebody call my name? :o :o Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Somebody call my name? :o :o ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!!! ΑπΙΣΤΕΥΤΟς!!!!!!!!!!!!!! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση