Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Ναι ,τα Κ ειναι σαφως πιο dry απο τα 2002. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Εκτος απο τα crash hhx που γουσταρω τρελλα , τα παλια αγαπημενα μου ειναι zildjian avedis hihats 14'' zildjian avedis ride 22'' και τα 2 παμπαλαια , πανω απο 20 ετων ;D βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Απο αυτα που εχω ¨ Hats : Paiste signature dark crisp με 4 τρυπες στο κατω πιατο.Γραφουν απιστευτα επισης... Crash : Paiste signature fast crash 17'' + Masterwork Perra series ολα τα μεγεθη Ride : Paiste signature 20' bell ride Splash : Masterwork Sehhar series China : Dream Lion σειρα ολα τα μεγεθη αλλα κυριως 14+16 Απο αυτα που εχω ακουσει και εντυπωσιαστηκα Hats : Zildjian K 13'' Crash : Ufip (νομιζω Bionic series) Ride : Zildjian K' 20 custom hybrid Splash : Meinl Byzance China : Οσο και αν φαινεται περιεργο μου αρεσει ο ηχος των PST5 (paiste).Φτηνο αλλα αξιοπρεπεστατο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 China : Οσο και αν φαινεται περιεργο μου αρεσει ο ηχος των PST5 (paiste).Φτηνο αλλα αξιοπρεπεστατο.... Έχω παίξει πολύ τη συγκεκριμένη σειρά σε προβάδικα … αλλά ποτέ το τσάινα της... και τη βρίσκω ΟΚ ... πιστεύω όμως – χωρίς να έχω ακούσει – ότι αν βάλεις αυτό το τσάινα σε καλό σετ … θα ακούγεται σα κομμάτι λαμαρίνας…. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 χμ...φαντάζομαι ότι το σκληρά το λέει με την έννοια του "dry"/// Μπράβο βρε pan ;D στο μυαλό μου είσαι ακριβώς αυτό. Και για να το πω πιο... ποιητικά τα 2002 στα οποία αναφέρομε ήταν πιο... «ζουμερά» :) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2010 Αντί άλλης απάντησης, κολλάω αυτό το βίντεο που είχα ανεβάσει παλιότερα στο γιου-τιούμπ, για ένα αμερικάνικο ντραμοφόρουμ, όταν κάναμε συγκριτικά τεστ στις …αντίκες μας. Τα πιατίνια αργούν λίγο να εμφανιστούν. Το ride δεν είναι ακριβώς το αγαπημένο μου (δεν το έχω βρει ακόμη) αλλά τα crash και τα hi-hat δεν τ' αλλάζω με τίποτα. 20'' Sabian J. Dejohnette signature ride, 18'' Paiste blue label 602 thin crash, 80s 16'' Paiste 2002 crash, 14'' Ufip Class medium hi-hats Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nosi Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν ΗΗ:2002 Paiste sound edge απλά τα λατρεύω Ride:K custom ride απλα φοβερό China:wuhan 18 είναι φτηνό αλλα το αγαπημένο μου αν και κάθε 4 χρόνια πέρνω καινούριο Crash:16 rude,18 signature Δυστυχώς έχω μόνο το ΗΗ και το china :'( :'( :'( :'( :'( :'( https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kyrioa Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 paiste china type 18,,,2000,,,απιστευτο πιατινι,,,εχει βγαλει δουλεια 18 χρονια,,,,με καθαρο ηχο παντου,,,και συνεχιζει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PANOS82 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 TO PIATINI HTANE 2000 H 2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Το αγαπημενο μου που μολις το εφερε η μητερα μου απο την Πολη(εκτος απο ενα κουτι μπακλαβαδακια απο το syray , ειναι ενα splash 8'' bosphorus traditional. Απο χθες που το εβαλα στο σετ επαθε το μυαλο μου. Εφερε ακομα bosphorus gold china 18'' - splash 12'' antique αλλα το 8αρι ειναι γαματο. Μπραβο μαμα βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση