Dr. Lonnie Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω έναν fender blues junior εδώ και 4 μήνες περίπου και σκέφτομαι το ενδεχόμενο αλλαγής του μεγαφώνου!Θα θελα ένα ποιοτικότερο ηχείο, μιας και αυτο που φοράει είναι αγνώστου επωνυμίας (πλέον ο blues jr III φοράει eminence lightning bolt fender special design) το οποίο θα έχει περισσότερα μπάσσα κια πιο γλυκά πριομεσσαία! Το στυλ μουσικής είναι blues/jazz Μήπως υπάρχουν προτάσεις αγαπητοί μου φίλοι?Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι προκατελειμένος με τα Vintage Jensen (στα λίγα Watt). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Θα θελα ένα ποιοτικότερο ηχείο ΜΕΓΑΦΩΝΟ θες να πεις (ηχειο ειναι το..συνολο του... κουτιου που ειναι μεσα το μεγαφωνο και το μεγαφωνο ;D).. Bαλε ενα μεγαλο σε wattage Eminence (Swamp Thing,Tonker,Legend 121 etc) το stock μεγαφωνο ειναι οντως αθλιο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dr. Lonnie Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Την μία λέω μεγάφωνο και την άλλη ηχείο :D, γραψε λάθος! Πολλά watt για να μην βρωμίζει εύκολα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 ναι και να εχει και περισσοτερο ογκο και μπασα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dr. Lonnie Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Φίλε superfunk μου πρότειναν και το governor που είναι στυλ vintage 30 αν δεν κάνω λάθος, αλλα είναι για πιο ροκ κατάσταση έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dr. Lonnie Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Φίλε studio54gr έχω παίξει με jensen σε έναν blues deluxe αν θυμαμαι καλα αλλά δεν ενθουσιάστηκα γιατί δεν βγάζουν και τόσο γλυκό ήχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dr. Lonnie Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 ΜΕΓΑΦΩΝΟ θες να πεις (ηχειο ειναι το..συνολο του... κουτιου που ειναι μεσα το μεγαφωνο και το μεγαφωνο ;D).. Bαλε ενα μεγαλο σε wattage Eminence (Swamp Thing,Tonker,Legend 121 etc) το stock μεγαφωνο ειναι οντως αθλιο. Τις διαφορές πώς μπορώ να τις διακρίνω έτσι ώστε να καταλήξω σε κάποιο από αυτά που αναφέρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Αν μπεις στο site της Eminence εχει αναλυτικη περιγραφη και sound samples (ενταξει αυτα τα ηχητικα δειγματα αν τα ακουσεις μεσα απο το pc δεν εχουν και καμμια αξια ,αλλα λεμε τωρα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dr. Lonnie Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Αν μπεις στο site της Eminence εχει αναλυτικη περιγραφη και sound samples (ενταξει αυτα τα ηχητικα δειγματα αν τα ακουσεις μεσα απο το pc δεν εχουν και καμμια αξια ,αλλα λεμε τωρα) Γι'αυτό ρωτάω κι εγω...Τα samples δεν είναι κι ότι καλύτερο...Πάντως ευχαριστώ για την κατεύθυνση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση