NemOOO Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2006 Παιδιά σήμερα γύρισα απο την ισπανία που είχα παέι με το σχολείο με ανταλλαγες μαθητών και πρέπει οπωσδήποτε να μοιραστώ την εμπείρια μου μαζί σας.... Είναι η πρώτη μου φορά που πάω σε καθολιή εκκλησία όπως επίσης και η πρώτη μου φορά που βλέπω εκκλησιαστικό όργανο... Έπαθα την πλάκα μου...Έτυχε να είναι η μέρα που επισκεύαζαν το όργανο της Χιράλδα (εκκλησία στην Ανδαλουσία, ίσως ο μεγαλύτερος και χαρακτηριστικότερος (για να μην πω και ομορφότερος ναός γοτθικού ρυθμού) και ο ήχος είναι απίστευτος.... Πάρτε μερικά link με πληροφορίες και εικόνες: Πληροφορίες για το πως λειτουργεί Ιστορία και εποχές Ακολουθεί post με τις φωτογραφίες ή video (δεν θυμάμαι τι είχα τραβήξει) απο το συγκεκριμένο όργανο που είδα Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον μουσικό όργανο. Αραιά και πού, γίνονται και κάποιες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosm Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Αραιά και πού' date=' γίνονται και κάποιες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής.[/quote']Και όχι μόνο... Και στη Γερμανική εκκλησία (στη Σίνα ψηλά, απέναντι απ' το γαλλικό ινστιτούτο) και αλλού. P>Πρρουτ!</P> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2006 Αυτο το οργανο ειναι τέλειο αλλά αντε να το βγάλεις σε live ( :D ) Ασχετο....Nem000 θα πας την κυριακη στο AJC; αν ειναι θα τα πούμε εκει, εγω και οι αλυσιδες μου 8) Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση