skantzos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Εϊμαι πλέον κάτοχος μιας Gitane d-500, την οποία επιφυλάσσομαι να παρουσιάσω όταν βρω χρόνο. Θέλω μια θήκη για να την κουβαλάω με μηχανή, από ότι είδα μπαίνει σε dreadnought, αλλά περισσεύει λίγο στο μήκος. Σκέφτομαι κάτι τέτοιο: (edit:)http://www.thomann.de/gr/thomann_softcase_western.htm αλλά από το firefox δεν μπορώ να τη ζουλήξω, οπότε δεν ξέρω πόσο άκαμπτη είναι. Οι άλλες σκληρές θήκες δεν εχουν λουριά, οπότε δε βολεύουν για μηχανή. καμιά ιδέα κανείς; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Μία πολύ καλή θήκη είναι αυτή: http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc20909b.htm Το λινκ που έδωσες μου έβγαλε hardshell cases και συνήθως αυτές δεν έχουν λουριά, εκτός και αν κοιτάξεις κάτι σκληρές που έχει ο Στόλλας της MBT με λουριά, γύρω στα €60, δε γνωρίζω άλλες με λουριά, αν ξέρει κάποιος άλλος. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 λάθος λινκ εννούσα αυτό http://www.thomann.de/gr/thomann_softcase_western.htm "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Οι διαστάσεις που αναφέρει σε καλύπτουν? Επίσης αυτό που λες για το μήκος στο μπράτσο ναι, είναι ένα θέμα... Γιατί δεν πάς σε μία καλή soft case σαν τις rockbag, είναι αρκετά καλές για να προστατεύσουν απο χτυπήματα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 σκληρή θήκη έχεις; αν ναι υπάρχουν κάτι λουριά που προσαρμόζονται σε όλες τις σκληρές θήκες που δεν έχουν. Εγώ τα πήρα γιατί δεν ήθελα να βάλω το σκαφάκι μου σε μαλακή θήκη και μ έχουν βόλεψει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 καλά είναι τα λουριά, αλλά κάνουν γύρω στα 40-50 μόνα τους και δεν έχω και θήκη καθόλου :-\ "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 θήκες για gitane βγάζει και η SANITAS σε διάφορα χρώματα και αρώματα! :P ;D :P φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 καλά είναι τα λουριά, αλλά κάνουν γύρω στα 40-50 μόνα τους και δεν έχω και θήκη καθόλου :-\ Τότε αλλάζει. Αν έχεις σκληρή θήκη αξίζει. Τις θήκες mbt της ξέρεις; είναι σκληρές ελαφρυές και με λουριά. μπορεί να σου κάνει κάποια. Ίσως της κλασσικής. Μπορείς να ρωτήσεις και στον καγμάκη που έχει και mbt και gitane και λογικα θα ξέρει αν ταιριάζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 πήγα σήμερα αρμάο και είχε μια με 40 και μια με 60 με λουριά και οι 2. Θα πά με την κιθάρα όμως για να σιγοθρευτώ ότι μπαίνει :) ίσως πάω και από καγμάκη ευχαριστώ άπαντες δια τις απαντήσεις :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση