Προς το περιεχόμενο

Θήκη για Gitane D-500

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εϊμαι πλέον κάτοχος μιας Gitane d-500, την οποία επιφυλάσσομαι να παρουσιάσω όταν βρω χρόνο. Θέλω μια θήκη για να την κουβαλάω με μηχανή, από ότι είδα μπαίνει σε dreadnought, αλλά περισσεύει λίγο στο μήκος. Σκέφτομαι κάτι τέτοιο:

(edit:)http://www.thomann.de/gr/thomann_softcase_western.htm

αλλά από το firefox δεν μπορώ να τη ζουλήξω, οπότε δεν ξέρω πόσο άκαμπτη είναι. Οι άλλες σκληρές θήκες δεν εχουν λουριά, οπότε δε βολεύουν για μηχανή.

καμιά ιδέα κανείς;

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία πολύ καλή θήκη είναι αυτή:

http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc20909b.htm

Το λινκ που έδωσες μου έβγαλε hardshell cases και συνήθως αυτές δεν έχουν λουριά, εκτός και αν κοιτάξεις κάτι σκληρές που έχει ο Στόλλας της MBT με λουριά, γύρω στα €60, δε γνωρίζω άλλες με λουριά, αν ξέρει κάποιος άλλος.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Οι διαστάσεις που αναφέρει σε καλύπτουν? Επίσης αυτό που λες για το μήκος στο μπράτσο ναι, είναι ένα θέμα...

Γιατί δεν πάς σε μία καλή soft case σαν τις rockbag, είναι αρκετά καλές για να προστατεύσουν απο χτυπήματα.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

σκληρή θήκη έχεις; αν ναι υπάρχουν κάτι λουριά που προσαρμόζονται σε όλες τις σκληρές θήκες που δεν έχουν. Εγώ τα πήρα γιατί δεν ήθελα να βάλω το σκαφάκι μου σε μαλακή θήκη και μ έχουν βόλεψει πολύ.

καλά είναι τα λουριά, αλλά κάνουν γύρω στα 40-50 μόνα τους

και δεν έχω και θήκη καθόλου  :-\

καλά είναι τα λουριά, αλλά κάνουν γύρω στα 40-50 μόνα τους

και δεν έχω και θήκη καθόλου  :-\

Τότε αλλάζει. Αν έχεις σκληρή θήκη αξίζει.

Τις θήκες mbt της ξέρεις; είναι σκληρές ελαφρυές και με λουριά. μπορεί να σου κάνει κάποια. Ίσως της κλασσικής. Μπορείς να ρωτήσεις και στον καγμάκη που έχει και mbt και gitane και λογικα θα ξέρει αν ταιριάζουν...

πήγα σήμερα αρμάο και είχε μια με 40 και μια με 60 με λουριά και οι 2. Θα πά με την κιθάρα όμως για να σιγοθρευτώ ότι μπαίνει :) ίσως πάω και από καγμάκη

ευχαριστώ άπαντες δια τις απαντήσεις :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου