Earendil Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Η μυρωδιά που έχω από ελληνικό ροκ είναι αμελητέα και συμπτωματική. Επειδή αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι πουρές και αύριο που θα θυμηθώ περισσότερα θα κοπανιέμαι ( 8)), να προσφέρω στην κουβέντα μόνο ένα φοβερό τραγούδι και μέγιστο outsider, την Ευχή του Παπαζογλέα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Συνδρομο...Στης αναγκης τον χορο Σιδηροπουλος...Voodoo Chile Τρυπες....Εδω (Ντροπη για τα ματια σου ντροπη να ειναι αδεια...κλπ κλπ_) Σπυριδουλα....Δεν θα με ξαναδεις Παπακωνσταντινου...Στον Γιαννη Κ. Γιοκαρινης ......Κατσε καλα Στοιχαρες γραφει και ο Ζουγανελης ,και ο |Πανουσης φυσικα αλλα οι παραπανω με αγγιζουν http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω για τα καλυτερα στιχουργικα αλλα αν μου ελεγες παιξε 5 τωρα(00.36, 16/10) αυτα θα ηταν , Τω αγνωστω Θεω Για το καλο μου Υπαρχω (τη version του Πουλικακου) και για να ευθυμήσουμε Νοσταλγος του r'n'r Βραχυκύκλωμα :) Αμα με ρωτησεις αλλη ωρα θα σου πω αλλα ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Αγγελάκας (και ως Τρύπες και με τους Επισκέπτες και με τον Βελιώτη), Διάφανα Κρίνα... Όλο και κάτι θα βρεις. υ.γ. Αν δεν το εχεις κάνει, ψάξε αρκετά το Θανασο/Σωκράτη... "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 υ.γ. Αν δεν το εχεις κάνει, ψάξε αρκετά το Θανασο/Σωκράτη... Ποιος ήρθε; :D :D :D Ποιος είναι ο Θανασός; Σόρρυ, άσχετος εδώ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Μηλιωκας - Για το καλο μου Κατσιμιχα - Φανης Τρυπες - Εδω Παυλιδης - Αλλαζει προσωπα η θλιψη Παυλος - Τω αγνωστω θεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Ποιος είναι ο Θανασός; Θανάσης Παπακωνσταντίνου ;) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Χεχεχε... Οκ. (Είπαμε, άσχετος.) Ευχαριστώ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Εδώ και ώρα τρώγομαι να ποστάρω άλλη μια τοπ 5 λίστα. Συγνώμη αλλά 5 είναι πολύ λίγα ρε παιδιά. Λένα Πλάτωνος – Ο Μάρκος Εν πλω – Χωρίς κανόνα Lost bodies – Αξέχαστο Αγγελάκας – Μέσα μου ο αέρας που φυσά Xaxakes – fly Αν ακολουθήσει κι άλλη λίστα, μη με βρίσετε ;D Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Χαλαρά. Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση