astpapast Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 μμ..μαλιστα Pan12 ... δηλαδη εννοεις οτι μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα σε μαστορα καλυτερα να τα δωσεις σε κατι ετοιμο...και να εχεις και δυναοτητα μεταπωλησης μετα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 μμ..μαλιστα Pan12 ... δηλαδη εννοεις οτι μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα σε μαστορα καλυτερα να τα δωσεις σε κατι ετοιμο...και να εχεις και δυναοτητα μεταπωλησης μετα...? To μπάσο που έχεις ως πρότυπο στο link δεν εξηγεί την ανάγκη μάστορα...υπάρχουν πάρα πολλά έτοιμα. Εάν πάλι θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου http://www.edenhaus.com/bass.htm Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 μμ..μαλιστα Pan12 ... δηλαδη εννοεις οτι μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα σε μαστορα καλυτερα να τα δωσεις σε κατι ετοιμο...και να εχεις και δυναοτητα μεταπωλησης μετα...? Δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο … απλά καταθέτω κάποια πράγματα που έχω υπόψη μου με σκοπό να μπεις σε κάποιες δεύτερες σκέψεις…αν δε το έχεις ήδη κάνει... :) Και για μένα τα 3 σενάρια είναι αυτά που αναφέρει ο μάραθον… Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πολύ δύσκολο μου φαίνεται με 1000ευρώ να κάνεις χειροποίητο όργανο… Προσωπικά τα custom made όργανα … με αφήνουν αδιάφορο (σε αντίθεση με το 99% του φόρουμ) … πως το λέμε…θέλω το όργανο να έχει επάνω φίρμα …. Είναι θέμα ψώνιου…. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astpapast Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 φυσικα κ δεν την εξηγει...σκεφτομουν το ενδεχομενο μαστορα διοτι λεω αφου θα τα δωσω που θα τα δωσω ο μαστορας θα το προσεξει ιδιαιτερως και θα ειναι και οπως θελω εγω... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astpapast Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 xaxa pan12 εγω δεν εχω κολλημα με τις ετικετες...γι αυτο...αλλα μαλλον το θεμα ειναι οτι με αυτα τα λεφτα καλυτερα να δοκιμαζω ετοιμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 φυσικα κ δεν την εξηγει...σκεφτομουν το ενδεχομενο μαστορα διοτι λεω αφου θα τα δωσω που θα τα δωσω ο μαστορας θα το προσεξει ιδιαιτερως και θα ειναι και οπως θελω εγω... :/ Ενα Jazz Bass, οποιοδήποτε σημερινό CNC το προσέχει καλύτερα από οποιoνδήποτε μάστορα ;D xaxa pan12 εγω δεν εχω κολλημα με τις ετικετες...γι αυτο...αλλα μαλλον το θεμα ειναι οτι με αυτα τα λεφτα καλυτερα να δοκιμαζω ετοιμα... ...ή τις αγγελίες ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astpapast Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 χαχα :) εγινε παιδες...ευχαριστω για τις συμβουλες... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Απορία, τι μπάσο έχεις τώρα, τι παίζεις, πόσο συχνά, παίζεις επαγγελματικά πχ; Γιατί δεν είναι ΚΑΛΟ αυτό που έχεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 http://www.odysseybass.com/home_en.htm ότι καλυτερο κάτω από 2000 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 http://www.odysseybass.com/home_en.htm ότι καλυτερο κάτω από 2000 ευρώ Bάλε και τα εισητήρια, διαμονή κλπ για Σέρρες...το φτασες to 2.000λιαρο ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση