Ultras_sur Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Ξεκίνησα την Τρίτη μαθήματα στο ωδείο του Περιστερίου,και ο δάσκαλος μου έδειξε μια ασκηση για τα δάχτυλα,εναλλάξ δάχτυλα από το πρώτο τάστο στο τελευταίο και πίσω,καθώς και κάποιες συγχορδίες (Εmaj Cmaj,Dmaj),και από την εξάσκηση που κάνω στο σπίτι,ο δείκτης έκανε μια μικρή πληγή.Βάζετε τίποτα στα ακροδάχτυλα;Σκέφτηκα να πάρω από αυτά που φοράνε οι Βολεϊμπολίστες,θα έχουν αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Όχι φίλε μου. Απλώς πάρτο λίγο πιο ήρεμα. Τι χορδές φοράς; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iraklis gk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 αστα φιλε μου να θα γινει καλος και μετα δεν θα καταλαβενεις χριστο ζητημα το πολυ 1 μηνα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ultras_sur Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Όχι φίλε μου. Απλώς πάρτο λίγο πιο ήρεμα. Τι χορδές φοράς; Έχω βάλει τις GHS Nickel Rockers 010 (10-46) νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iraklis gk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 χεκινισες και εσυ με 10αρες παναθεμα σε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ultras_sur Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι ιδανικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iraklis gk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 μια χαρα ειναι προς θεου απλα για "αμαθα" δαχτυλα ειναι λιγο πιο δυσκολες ( αν ειναι δοκιμη η λεξη ) απο τις 9αρες παντως μη μασας ειναι ζητημα λιγο καιρου να κανεις καποιο κάλο και μετα θα εισαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ultras_sur Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Κάλο στον εγκέφαλο μην κάνω μόνο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση