jonn Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Μιας και περί Mogwai η κουβέντα, που είναι πολύ αγαπημένο group και για μένα...δεν θα διαφωνήσω ότι δεν άλλαξαν και πολύ σε σχέση με τα 4-5 προηγούμενα χρόνια και κινήθηκαν ακριβώς σε αυτό που είχαμε ήδη ακούσει. Όμως πιστεύω ότι σε αυτόν τον δίσκο και οι συνθέσεις και οι ενορχηστρώσεις και η παραγωγή είναι πιο ουσιαστικές και πιο δυνατές, φτιάχνοντας ένα αποτέλεσμα συνολικά καλύτερο και από το Happy Songs For Happy People και από το Rock Action! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Επισης νεο album απο μια σταθερη αξια Satriani-Super Colossal 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Τα πρώτα ακούσματα από το νέο cd του Satriani είναι όντως πολύ θετικά!!! Πάντως από σχετικά νέες κυκλοφορίες εγώ για άλλη μια φορά θέλω να προτείνω σε όλους το "29" του εκπληκτικού Ryan Adams!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Όμως πιστεύω ότι σε αυτόν τον δίσκο και οι συνθέσεις και οι ενορχηστρώσεις και η παραγωγή είναι πιο ουσιαστικές και πιο δυνατές' date=' φτιάχνοντας ένα αποτέλεσμα συνολικά καλύτερο και από το Happy Songs For Happy People και από το Rock Action![/quote'] Πές μου τέτοια, πές μου τέτοια. :o Δεν το έχω ακούσει ακόμη αλλά που θα πάει... 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 (*στο live πάντως ήταν εξαίρετοι) Μπα...προσωπικά νομίζω, απλά καλοί. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 πριν 2-3 χρονια που τους ειχα δει σε ενα αθλιο χωρο-σταβλο στο Ρεντη ηταν εκπληκτικοι αλλα απαιξαν μια ωρα και κατι :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 ------------------------ 7 Μαρτίου 2006 ------------------------ Νέος δίσκος από τον Donald Fagen Morph The Cat <----- 1. Morph The Cat 2. H Gang 3. What I Do 4. Brite Nitegown 5. The Great Pagoda Of Funn 6. Security Joan 7. The Night Belongs To Mona 8. Mary Shut The Garden Door 9. Morph The Cat (Reprise)[/b] Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 ------------------------7 Μαρτίου 2006 ------------------------ Νέος δίσκος από τον Donald Fagen Ποιος είναι ο Donald Fagen???? :oops: :? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Ποιος είναι ο Donald Fagen???? :oops: :? Ποιοί είναι οι Steely Dan? :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S4410 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2006 Ενας απο τους δύο Steely Dan sorry,η απάντηση μου έπεσε μαζί με του hindmost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση