panosra Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Χαιρετω το forum ! Εδω και λιγο καιρο ειμαι κατοχος της Μ13 , αλλα εχω καποιο προβλημα με τα drives της. Συγκεκριμενα το Overdrive το Colodrive και τα περισσοτερα fuzz εχουν ενα θορυβο(σαν συντονισμος ακουγεται) στο σβησιμο της νοτας.(σε φυσιολογικες εντασεις). Το πρωτο που εκανα ητανε να εγκαταστησω το τελευταιο update αλλα καμια βελτιωση. Επισης η κιθαρα κατευθειαν στον ενισχυτη (Vox ac4tv) ακουγεται καθαρα. Πριν μπω στη διαδικασια να επισκεπτω το αρμοδιο service θα ημουν ευγνωμων σε οποιον συναδελφο με Μ13 ή Μ9 διεθετε λιγο απ το χρονο του να τεσταρουμε το μηχανακι. Ευχαριστω . Πάνος - Αθηνα. Στειλε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Θα μας βοηθούσε πολύ άν ηχογραφούσες κάποιο κλιπ που να ακούγεται το πρόβλημα. Εχω κι εγώ Μ13 αλλά δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο noise gate; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο noise gate; +41641 Μπες στο setup και απενεργοποίησε το gate και πες μας πάλι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση