trigga Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Εν οψη του σχετικου θεματος με τον μπαρμπαερικο βρηκα κ γω λογο να το αλλαξω μπαταριες στον aebersold. Ηχογραφηση στο φλασακι μου δυστυχως γιατι να χω τα μηχανηματα για προβες στο σπιτι του ντραμερ.Χανει σε ηχο αλλα ειναι ωραιο συνολο, εχει καλη αντραλα κ φουρτουνα. Εχω καιρο να ποσταρω κλιπ ειχα κ ενα μηνυμα γι αυτο το λογο κ βρηκα το σημερινο απογευμα να ξεκλεψω λιγο χρονο για μια ηχογραφηση. Καλη ακροαση MIC00004.WAV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Σε σχέση με ό,τι άκουγα από εσένα πριν δυο χρόνια π.χ, αυτό είναι μουσικά και παιχτικά τουλάχιστον δυο σκάλες πάνω :) Κρίμα που το αδικεί ο ήχος. Κάνε έναν κόπο και γράψτο πιο καθαρά όταν έχεις την ευκαιρία. Αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Ναι υπαρχει εξελιξη και ειναι λογικο ρε συ μετα απο καιρο ολοι αναβαθμιζουν το παιξιμο τους οσο περισσοτερο εμπλεκονται. Δυσκολο για ηχογραφηση αφου τα μηχανηματα προς το παρον ειναι στημενα για προβες κ δεν ξερω ποτε θα ετοιμαστει η φαση.Δεν το βλεπω για νωρις παντως κ δεν εχω κ αλλη λυση για γραψιμο περα απ το mp3 player.Οποτε αποχη απο κλιπακια. Ευχαριστω για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Μου άρεσε. Αρχίζει να αποκτάς class στο παίξιμό σου. Εγώ ξέρεις τι θα έκανα; Θα έβαζα ένα ψευτοεφέ βινυλίου (ξέρεις, χριτς-χρατς και τέτοια) στην ποιότητα αυτή και θα πουλούσα και άποψη. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 γινε ο παραγωγος μου :p θελω προαγωγη τωρα,βγαλε με στην πιατσα της ποιοτητας με γραμμοφωνο κ γυφτακι στο μοχλο..... :P Thanks man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Απο αποψη και λιγο βιτσιο,δεν γραφω κριτικες σε διασκευες. 8) Για σενα ομως θα κανω εξαιρεση. Και μονο διασκευη δεν ηταν και αν δεν εγραφες τον τιτλο, θα το ειχα σαν jammαρισμα. Βεβαια εχεις ανεβει αρκετα παιχτικα.Καλο σημαδι. Ο ηχος ειναι βεβαια χαλια,και δεν θελω δικαιολογιες. ;D Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 να σε καλα και να σου καιγονται οι πατατες στη φρυτεζα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο και απο μένα . Έχεις πολύ ωραίο build στα σόλο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 thanks ρε theod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas M. Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Συγχαρητήρια και από μένα για την προσπάθεια. Έχω την αίσθηση ότι μερικές φορές οι ιδέες σου τελειώνουν πρόωρα ενω στο ξεκίνημα τους δίνεται η εντύπωση ότι θα αναπτυχούν περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση