WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να σε ακούσω να γκαζώνεις το σιτάρ...όπως σου είπα εμένα δεν με εμπνέει καθόλου...ίσως γιατί έχω πραγματικό ::) :P OK νομίζω το'χω αυτό ;) λίγο σε hard rock μπορεί να βγεί αλλά δεν πειράζει ε? Άγιος ο Blackmore, Αγιος ο Malmsteen, Άγιος Ο Αθάνατος ο Roth ελέησον ημάς. ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 OK νομίζω το'χω αυτό ;) λίγο σε hard rock μπορεί να βγεί αλλά δεν πειράζει ε? Άγιος ο Blackmore, Αγιος ο Malmsteen, Άγιος Ο Αθάνατος ο Roth ελέησον ημάς. ;D ;D ;D αυτό? (π.χ.)? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 αυτό? (π.χ.)? ΟΚ!!! Ωραία φάση το κομματάκι, δεν το είχα ξανακούσει έτσι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 ΟΚ!!! Ωραία φάση το κομματάκι, δεν το είχα ξανακούσει έτσι. Alberto Marsicano. Δες τον. ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Επειδή κατέβαζα το wavelab γιατί δε βρήκα τίποτα παλιό από το GR έκατσα και έγραψα μια χαζομάρα με το sitar. Την επισυνάπτω για να δεί ο Bill κυρίως τον ήχο. Έχει πρασινάδα so go easy on me. :) taksim_gr.mp3 I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Τον ισοκράτη πώς τον ''κρατάς'' σε τόση διάρκεια? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Επειδή κατέβαζα το wavelab γιατί δε βρήκα τίποτα παλιό από το GR έκατσα και έγραψα μια χαζομάρα με το sitar. Την επισυνάπτω για να δεί ο Bill κυρίως τον ήχο. Κλέβεις....πατάς το pedal της οκτάβας.... ;D Ναι ο ήχος είναι καλός αλλά το συγκεκριμένο όργανο, δεν συγκρίνεται με τη ταχύτητα που μπορείς να παίξεις τα πνευστά ας πούμε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Πρώτη απόπειρα απ'το GR33. Για background βρήκα ένα gothic ήχο (έτσι το έλεγε στα preset). Πρασινούλες κλπ εννοείτε μέσα. ;D GR_Sitar_Test_1.mp3 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Ρίξε και ένα Philby τώρα... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2010 Κρίσιμη ερώτηση. Αν με τα ίδια λεφτά έβρισκα ένα GR-20 ή ένα AXON AX-100MKII πιο θα μου προτείνατε? Υπόψιν για το ΑΧΟΝ έχω MIDI πεταλιέρα (FCB1010). Ρίχτε απαντήσεις γιατί μέχρι αύριο θα παραγγείλω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση