WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Tότε σε merco (από το merci) πολύ... ;D ;) Με Ωμέγα δεν είναι, mercώ ;D ;D ;D ? Εγώ επειδή το παλεύω ακόμα με τα καλώδια, θα ανεβάσω μάλλον τελευταίος :( Καμία παραγγελιά? ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Καμία παραγγελιά? ;D Κάτω από την αχλαδιά κάθονται 2 πιτσιρίκοι ! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Κάτω από την αχλαδιά κάθονται 2 πιτσιρίκοι ! ;D Ντεν ξέρω τραγκούντια ελλήνικος, πως το λέτε εσείς εντώ? ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Ντεν ξέρω τραγκούντια ελλήνικος, πως το λέτε εσείς εντώ? ;D ;D ;D κι εμέις την παραγγελιά δεν την ξέραμε...μέχρι που γύρισε στο μαγαζί με 2κανο ο πέλάτης...και την παίξαμε φαρσι. (Αληθινό γεγονός). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Καμία παραγγελιά? ;D Θέλω να σε ακούσω να γκαζώνεις το σιτάρ...όπως σου είπα εμένα δεν με εμπνέει καθόλου...ίσως γιατί έχω πραγματικό ::) :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να σε ακούσω να γκαζώνεις το σιτάρ...όπως σου είπα εμένα δεν με εμπνέει καθόλου...ίσως γιατί έχω πραγματικό ::) :P Το έχεις στον τοίχο....και κάθεται..... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Το έχεις στον τοίχο....και κάθεται..... Έλα κούρδισέ το εσύ... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Έλα κούρδισέ το εσύ... 8) Το κουρδίζω και το παίρνω? (Απορώ πως δεν του έβαλες κανέναν midi κονέκτορα.......ακόμα....) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Το κουρδίζω και το παίρνω? για να κουρδίσεις σιτάρ...όπως λέει και ο Ravi, πρέπει να προσευχηθείς και να νηστέψεις...και για το 2ο δεν σε έχω :D ;D Ούτε εγώ αντέχω τη πείνα... ....άσε, καλύτερα τα midi... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Τσάμπα κάθεται τότε.Κρίμα είναι.Κούρδισέ το. ήμαρτον.Τι το πήρες? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση