Προς το περιεχόμενο

Απορίες Για Roland GR-20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ τα έχω και τα δύο

Θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 demos σου? Με ενδιαφέρει να δώ πως τα χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εμένα... ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ένα κόλλημα του VG88 είναι πχ στις δωδεκάχορδες που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ξεκουρδισμένη η κιθάρα.

Το παρατήρησα αυτό, αλλά νόμιζα οτι έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση.

Όσο αφορά τις hight gain καταστάσεις όντως το VG88 δεν δρέπει δάφνες.Αλλά από την άλλη σε διάφορες ηχογραφήσεις μου έδινε πάντα την εντύπωση, προσωπικά τουλάχιστον, ότι ο ήχος της κιθάρας είναι εκεί που πρέπει να είναι και δεν έχει ούτε αιχμές ούτε χαράδρες (γεγονός όχι πάντα καλό), αλλά αισθανόσουν ότι η ηλ. κιθάρα στο "τάδε" κομμάτι δεν ενοχλεί.

Ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω μαζί με το GR στην ηχογράφηση.

Για το VG88 επισυνάπτω τον third party editor που έχω και χρησιμοποιώ εγώ.

Cheers!  ;)

:)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!  :)

Θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 demos σου? Με ενδιαφέρει να δώ πως τα χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εμένα... ;)

Κανονίστε μη με κομπλάρετε ;D εγώ τώρα αρχίζω...

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Demos και από τα δύο ή σε ενδιαφέρει το GR-20 συγκεκριμένα; Να ψάξω λίγο στα κιτάπια μου και θα επανέλθω "δημήτριος".

Εν τω μεταξύ ας ακούσω και τα δικά σου φίλτατε Μαραθώνα.

:)

I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.

Ναι οπωσδήποτε να τα ακούσεις. Είναι ένα και ένα. Ρε Μάραθε τώρα που το θυμήθηκα. Γιατί έχουν όλα ένα φύσημα;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Demos και από τα δύο ή σε ενδιαφέρει το GR-20 συγκεκριμένα; Να ψάξω λίγο στα κιτάπια μου και θα επανέλθω "δημήτριος".

Ότι έχεις πρόχειρο...για το GR20 με νοιάζει που το έχω...τα VG δεν μου γεμίζουν το μάτι (ακόμα)

Εν τω μεταξύ ας ακούσω και τα δικά σου φίλτατε Μαραθώνα.

:)

Πρόσεχε...δεν έχω άδικα τον τίτλο σαχλοφωνίστας ;D ;D

Ρε Μάραθε τώρα που το θυμήθηκα. Γιατί έχουν όλα ένα φύσημα;

Ο Yameth σε έβαλε? ;D :P

Άλλαξε ηχεία!!!! ή πάρε Mac

Μα η πλάκα ήταν ότι νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο πισί μου στην αρχή. Και τα άκουσα εναλλάξ με άλλη μουσική για να το τσεκάρω. Τα δικά σου είναι.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Μα η πλάκα ήταν ότι νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο πισί μου στην αρχή. Και τα άκουσα εναλλάξ με άλλη μουσική για να το τσεκάρω. Τα δικά σου είναι.

Δεν μπορώ να διορθώσω κάτι που δεν ακούω...έχει και τα καλά του να είσαι μεγάλος σε ηλικία... ;) :P

Άλλος ακούει φύσημα, να αρχίσω να ανησυχώ?

Άλλος ακούει φύσημα, να αρχίσω να ανησυχώ?

Αν βρεις κανένα καλό γιατρό, για σφύρα και προς τα δω, γιατί ούτε εγώ ακούω κάτι ;D

Αλλά από την άλλη σε διάφορες ηχογραφήσεις μου έδινε πάντα την εντύπωση, προσωπικά τουλάχιστον, ότι ο ήχος της κιθάρας είναι εκεί που πρέπει να είναι και δεν έχει ούτε αιχμές ούτε χαράδρες (γεγονός όχι πάντα καλό), αλλά αισθανόσουν ότι η ηλ. κιθάρα στο "τάδε" κομμάτι δεν ενοχλεί.

Με τι ρύθμιση στην έξοδο του VG, Guitar Amp, Power+cabs ή Line/Phones?

Πάντα Line/Phones. Δεν το έχω παίξει σε ενισχυτή το μηχάνημα. Έχω έναν 120άρη με 1χ12 woofer και μια μικρή κόρνα τρανζίστορ για πλήκτρα (ουσιαστικά flat response μηχάνημα) και πάντα το περνούσα απο εκεί ή απευθείας στο pc για ηχογράφηση.

I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου