Προς το περιεχόμενο

Απορίες Για Roland GR-20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως άρχισα να ρωτάω για το ΑΧΟΝ λίγο αργά? ;D

Γιατί δεν μπορώ να το βρώ διαθέσιμο πουθενά? (ουτε καν στον ιμπέη)

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Στο 0:36-0:58, αυτό που κάνει με το πιάνο γίνετε και στο Roland στην ίδια ταχύτητα?

Προσωπική εμπειρία και γνώμη: όχι.

ΟΜΩΣ, εδώ μιλάμε για τον Burr Johnson. Ο οποίος έχει τόσο απίστευτη εμπειρία στα guitar synth που μπορεί να κάνει πολύ επιτυχημένα αυτό που περιγράφει ο Μανώλης: να παίζει πάντοτε μέσα στους περιορισμούς του μηχανήματος.

Αν σας εντυπωσίασε πάντως αυτό, δείτε και το παρακάτω να σας φύγει ο τάκος:

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

o τάκος μου έφυγε! (με όλη την σημασία).

Τους ζηλεύω για την δουλειά που κάνουν. (Demostration).

www.sonicspace.gr

o τάκος μου έφυγε! (με όλη την σημασία).

Του ζηλεύω για την δουλειά που κάνουν. (Demostration).

Εγώ πάλι ζηλεύω την signature Hagstrom του και θέλω μια ίδια! (αλλά φευ...).

Εγώ πάλι ζηλεύω την signature Hagstrom του και θέλω μια ίδια! (αλλά φευ...).

Εσυ ξεκίνησες ένα εγχείρημα με rack mount synth....δεν γραφεις κανα θεματάκι..να γλυτώσεις και τον William..που 2 μέρες τον ύπνο του έχει χάσει?

www.sonicspace.gr

Μου κάνει εντύπωση όμως,πως εν έτει 2010, σας πέφτουν τα σαγόνια με αυτά..............

::)..................................................................... ::)...............................

και θά έχετε και την τιμητική σας στο Noiz Οpen Day 2....... ;D

www.sonicspace.gr

Μου κάνει εντύπωση όμως,πως εν έτει 2010, σας πέφτουν τα σαγόνια με αυτά..............

::)..................................................................... ::)...............................

Τι εννοείς.... Μην ξεχνάς ότι είμαστε απλοί πρωτόγονοι κιθαρίστες;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Τι εννοείς.... Μην ξεχνάς ότι είμαστε απλοί πρωτόγονοι κιθαρίστες;

Μην το παίρνεις έτσι. Απλά, το midi ζει και βασιλεύει δεκαετίες. Που είσασταν ?

Σίγουρα για το Roland του παρόντος θέματος, δεν θα πω τίποτα παραπάνω από όσα συζητήθηκαν. 2 άτομα ξέρω που το έχουν και το δούλεψαν όταν τους εμφανίστηκε επαγγελματική δουλειά (και το τι τραβήξαμε για να το δουμε να λειτουργεί! )

Αλλά δες πόση απόσταση έχει το συνθ αυτό από το συνθ που παρέθεσε ο Loci.

Κοινός παρανομαστής, ο πάιχτης, η δεξιοτεχνία του και η οργανογνωσία του πάνω στον τρόπο που παίζονται και ηχούν άλλα όργανα εκτός από την κιθάρα του.

Υ.Γ. Αυτό το walking bass/piano, είναι ακριβώς όπως το έγραψες. Το παιξε 1 όταν χρειάζεται κανονικά 2.

Εμένα μου έφυγε ο τάκος για την αμεσότητα που έχει το όλο σύστημα και την φυσικότητα των ήχων του.

www.sonicspace.gr

Κοινός παρανομαστής, ο πάιχτης, η δεξιοτεχνία του και η οργανογνωσία του πάνω στον τρόπο που παίζονται και ηχούν άλλα όργανα εκτός από την κιθάρα του.

Ναι ρε μάγκα, afto ine!  ;D

Πολύ απλά, το synth σε κάνει καλύτερο μουσικό και όχι απλά "κιθαρίστα", καθώς αντιλαμβάνεσαι (α) ότι δεν έχεις και τόοοοοση ακρίβεια στις νότες σου όσο νόμιζες  ;D και, (β), ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος ήχων εκεί έξω που πρέπει να προσεγγίσεις με ταπεινότητα και δίψα για μάθηση.

Εμένα μου έφυγε ο τάκος για την αμεσότητα που έχει το όλο σύστημα και την φυσικότητα των ήχων του.

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι το AX-50, αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή μόνο η controller έκδοση του Axon που ελέγχεται βασικά με software (το AX-100 έχει πολλά κουμπάκια πάνω του, για απευθείας editing, καθώς βέβαια και δικό του sound module και sequencer). Χρησιμοποιεί απ'όσο θυμάμαι στο video ένα RME MIDI interface για το PC και ήχους από το τελευταίο (soft synths). Οι εσωτερικοί ήχοι του Axon είναι λίγο πιο "γρήγοροι" (less latency). Βέβαια εξωφρενική δουλειά κάνει και το Ghost.

Οσο για το δικό μου rig, μιας και ολοκληρώθηκε προσφάτως, ήθελα να κάνω μια ολοκληρωμένη παρουσίαση με τα υπόλοιπα συστατικά που το απαρτίζουν, αλλά θα πρέπει να περιμένει να βρω χρόνο και έμπνευση... Να αποκαλύψω μόνο ότι το rack έχει πάνω και ένα vintage εργαλείο που έψαχνα καιρό...  ;)

Ελπίζω σύντομα Κωνσταντίνε.  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου