Προς το περιεχόμενο

Απορίες Για Roland GR-20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο 0:36-0:58, αυτό που κάνει με το πιάνο γίνετε και στο Roland στην ίδια ταχύτητα?

Ναι ρε...δεν παίζει πολυφωνίες...μια-μια νότα παίζει...όταν πας να παίξεις πολλές (κανένα μπαρέ...) εκεί την ακούει

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Άμα παίξεις με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μπέρδεμα και την ίδια καθυστέρηση.

pas du probleme ;D

Ναι ρε...δεν παίζει πολυφωνίες...μια-μια νότα παίζει...όταν πας να παίξεις πολλές (κανένα μπαρέ...) εκεί την ακούει

Ναι, αλλά σε κάποια φάση παίζει και ακκόρντα. Καλά ακούστηκε πάντος έ?

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Ναι, αλλά σε κάποια φάση παίζει και ακκόρντα. Καλά ακούστηκε πάντος έ?

Για βάλτο πάνω σε Slide guitar....να δεις μπουκωμα.(θα μεινει από την πολλή πληροφορία.).

Δεν το έχω δει ποτε πανω σε ρυθμική κιθαρα.Μονο για solo.

www.sonicspace.gr

• Guru

Καλά ακούστηκε πάντος έ?

Εάν εσένα σου κάνει αυτό που άκουσες ο.κ.

Εξαρτάται από το τι ζητάς και τι απαιτήσεις έχεις από ένα μηχάνημα. Κι επειδή μιλάμε(τε) για ταχύτητα, αν σου κάνει η ταχύτητά του δεκτό. Αν πάλι δεν σου κάνει, πας για άλλα. Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά γενικά και για όλα τα μηχανήματα.

Με βλέπεις και επιμένω διότι αυτοί που κάνουν τα demo ξέρουν να παίξουν έτσι όπως θέλει το μηχάνημα και σε πολλά σημεία παίζουν με το feel της καθυστέρησης έτσι ώστε να ακουστεί χρονικά σωστά. Γνωρίζουν τα αδύνατά τους σημεία και τα αποφεύγουν ή/καί παίζουν +/- με αυτά. Όταν θα παίξεις εσύ ο ίδιος πάνω στο ίδιο μηχάνημα, μπορεί, λέω μπορεί, να βγάλεις άλλο αποτέλεσμα. Το ίδιο αποτέλεσμα ή κοντά σε αυτό που ακούς θα βγάλεις όταν το γνωρίσεις καλύτερα το όποιο μηχάνημα.

Εάν εσένα σου κάνει αυτό που άκουσες ο.κ.

Εξαρτάται από το τι ζητάς και τι απαιτήσεις έχεις από ένα μηχάνημα. Κι επειδή μιλάμε(τε) για ταχύτητα, αν σου κάνει η ταχύτητά του δεκτό. Αν πάλι δεν σου κάνει, πας για άλλα. Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά γενικά και για όλα τα μηχανήματα.

Με βλέπεις και επιμένω διότι αυτοί που κάνουν τα demo ξέρουν να παίξουν έτσι όπως θέλει το μηχάνημα και σε πολλά σημεία παίζουν με το feel της καθυστέρησης έτσι ώστε να ακουστεί χρονικά σωστά. Γνωρίζουν τα αδύνατά τους σημεία και τα αποφεύγουν ή/καί παίζουν +/- με αυτά. Όταν θα παίξεις εσύ ο ίδιος πάνω στο ίδιο μηχάνημα, μπορεί, λέω μπορεί, να βγάλεις άλλο αποτέλεσμα. Το ίδιο αποτέλεσμα ή κοντά σε αυτό που ακούς θα βγάλεις όταν το γνωρίσεις καλύτερα το όποιο μηχάνημα.

Δε διαφωνώ, αλλά η μόνες επιλογές που έχω για να σχηματίσω γνώμη, ήστε εσείς και τα βίντεο του youtube, καθώς εδώ (Ρόδο) δέν ξέρω κανένα να έχει GR-20 ή ακόμα το πιο δυσεύρετο AXON.

Παλιό GR-33, μπορώ να ακούσω απο φίλο, αλλά αν θυμάμαι καλά εκείνο έχει μεγαλύτερο θέμα με το tracking απ'ότι το 20 και το AXON, σωστά?

• Guru

Κατάλαβα. Ελλάδα είναι η Αθήνα...

Μία λεπτομέρεια.

Άλλη η καθυστέρηση με τους εσωτερικούς ήχους του/των GR και άλλη με τους ήχους εξωτερικής μονάδας μέσω Midi.

Και τέλος μα όχι τελευταίο, τόσο εγώ όσο και τα YouTube είναι απλά δείγματα - παραδείγματα και απόψεις από διάφορες - διαφορετικές σκοπιές.

Την τελική κουβέντα, αν κάποιο μηχάνημα σου κάνει ή όχι, την έχεις μόνο εσύ.

♪♫♪

Κατάλαβα. Ελλάδα είναι η Αθήνα...

Μία λεπτομέρεια.

Άλλη η καθυστέρηση με τους εσωτερικούς ήχους του/των GR και άλλη με τους ήχους εξωτερικής μονάδας μέσω Midi.

Ευτυχώς που υπάρχεις εσυ και με καταλαβαίνεις.

Καλύτερα δεν θα το έγραφα,αυτο εννοουσα μπούκωμα εγω σε παραπάνω απάντησή μου.

www.sonicspace.gr

Ξέρω που είναι ο Νάκας, που είναι τα Terratec προϊόντα του ήθελα να πω. ;D Δεν τα βρίσκω στο site.

Μία λεπτομέρεια.

Κατανοητό.

Την τελική κουβέντα, αν κάποιο μηχάνημα σου κάνει ή όχι, την έχεις μόνο εσύ.

Σίγουρα αλλά κάπως με κάποιο τρόπο πρέπει να σχηματίσω μία γνώμη και 'γω, αφού όπως είπα δεν έχω πρόσβαση για να δοκιμάσω κάτι.

• Guru
Κατανοητό.

Είσαι σε καλό δρόμο. Αλήθεια σου λέω. Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνεις ότι κάπου - κάπως θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Αυτό να το έχεις σαν δεδομένο και είναι δεδομένο. Το θέμα είναι το μέγεθος της καθυστέρησης που θα το κρίνεις τελικά εσύ.

...πρέπει να σχηματίσω μία γνώμη και 'γω...

Την γνώμη θα την σχηματίσεις εσύ τετ-α-τετ με το μηχάνημα.-

Ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη για τέτοιου είδους μηχανήματα και πρώτος εγώ αφού δεν παίζω κιθάρα αλλά πλήκτρα. Αν η συζήτηση αφορούσε πλήκτρα θα ήμουν κάθετος αλλά γι'αυτά τα μηχανήματα, Guitar to Midi, υπάρχουν ακόμα ατέλειες οι οποίες οφείλονται σε καθαρά φυσικά φαινόμενα. Άλλο τα VG με το simulation και άλλο η μετατροπή σε Midi.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου