Προς το περιεχόμενο

Απορίες Για Roland GR-20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Με την ευκαιρία μιας και συχνάζει σ'αυτό το θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω (off topic) τον Μανώλη κάτι: είναι δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια η Roland/Boss κοιμάται όρθια στο θέμα του modeling για κιθάρες (εκτός αν θεωρούμε το GT-10 ανταγωνιστικό προϊόν...). Το ξέρω ότι δεν μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά, αλλά αν ξέρεις κάτι για μελλοντικές εκδόσεις, μπορείς να μας το πεις εμπιστευτικά εδώ μέσα, ούτε 10.000 άτομα δεν είμαστε.  8) Το λέω αυτό γιατί το νέο πεταλάκι ST-2 μου φαίνεται καλή προσπάθεια. Τέλος off topic.  ;)

::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ε όχι...ΟΚ... ;D

Δεν το γνωρίζω, όμως σίγουρα υπάρχει το manual όπου έχει όλο το SysEx του οργάνου. Μιλάμε για editing στους ήχους.

Ναι για τους ήχους λέω και εγώ. Οπότε αν υπάρχει manual...χμ... Είναι δύσκολο να κάνεις export/import το mapping του? (ξέρω πάω αλλού και είναι νωρίς, αλλά πληροφοριακά)

::)

Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει! ;D

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Στο 4.40 βλέπεις μια μίξη midi-audio. Δηλ χρησιμοποιεί και το GR20 και την audio πεταλιέρα του από τον ρυθμιστή του μαγνήτη του. Και αυτή η επιλογή βγάζει ενδιαφέροντες ήχους.

Ναι στο 6.41 αυτό εννοώ, ένας πληκτράς θα γέλαγε μαζί μας...αλλά θα σου φτιάξω και εγώ σου είπα ότι μπορώ το ΣΚ

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Στο 4.40 βλέπεις μια μίξη midi-audio. Δηλ χρησιμοποιεί και το GR20 και την audio πεταλιέρα του από τον ρυθμιστή του μαγνήτη του. Και αυτή η επιλογή βγάζει ενδιαφέροντες ήχους.

Α ναι, το άκουσα ξανά και ξανά αυτό το σημείο, πολύ ενδιαφέρον όντως.

Ναι στο 6.41 αυτό εννοώ, ένας πληκτράς θα γέλαγε μαζί μας

Δε διαφωνώ, αλλά δεν είναι και χάλια ήχος...για MIDI τουλάχιστον.

Α ναι, το άκουσα ξανά και ξανά αυτό το σημείο, πολύ ενδιαφέρον όντως.

Δε διαφωνώ, αλλά δεν είναι και χάλια ήχος...για MIDI τουλάχιστον

Καλά...όταν ανεβάσεις τον πρώτο σου τέτοιο ήχο...θα σε σκίσουν όλοι, όπως κάνουν και σε εμένα ;D ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Καλά...όταν ανεβάσεις τον πρώτο σου τέτοιο ήχο...θα σε σκίσουν όλοι, όπως κάνουν και σε εμένα ;D ;D ;D

ΣΚΙΣΤΕ!! [HD sound]

;D ;D ;D

• Guru

:o :o :o

Στο 0:36-0:58, αυτό που κάνει με το πιάνο γίνετε και στο Roland στην ίδια ταχύτητα?

Άμα παίξεις με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μπέρδεμα και την ίδια καθυστέρηση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου