RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Θα συμφωνήσω με τον Spy ( και τον Joe Pass ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλω να ακούσω την παραδοσιακή jazz άποψη, θα ακούσω τον Cannonball Adderley ή τον Bill Evans: Μετά από αυτούς, τι να μου πει η lame εκτέλεση ξενοδοχείου του θείου Eric; Πείτε μου, είμαι ανοιχτός... Ε, εντάξει... αν το θέτεις έτσι το ζήτημα... μαζί σου κι εγώ! ;) ...παρ' όλα αυτά, η εκτέλεση του γερο-Clapton ήταν ότι ακριβώς ήθελα να ακούσω αυτό το απόγευμα! :) The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 ο κλάπτον επειδή ξέρει καλή κιθάρα και έχει και φωνή αποφάσισε να νταλαροποιηθεί 8) Αν θέλω να ακούσω την παραδοσιακή jazz άποψη, θα ακούσω τον Cannonball Adderley ή τον Bill Evans: πες τα να αγιάσει το στόμα σου :) cannonball + miles + λοιποί του κουιντέτου= παράδεισος "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Μεγάλη αγάπη του έχω του Ερρίκου αλλά μου φαίνεται ότι είναι λιγάκι φάουλ εδώ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε με τα αμερικανάκια... Καλό θα είναι να ξέρουμε και που και πως... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Μετά από αυτούς, τι να μου πει η lame εκτέλεση ξενοδοχείου του θείου Eric; Πείτε μου, είμαι ανοιχτός... :) Εν ταξει ετσι οπως το λες εχεις δικιο και αν δεν σου αρεσει η εκτελεση του θειου παω πασο,Οπως εμενα πχ μου φαινεται εμετική η εκτελεση του little wing απο Vai-Satriani-Malmsteen αφου το εχουν παιξει ο Hendrix, οι Derek and the Dominos (που κατα τυχη παιζει κι ο θειος) ο Sting, ο Steve Ray Vaughan ο John Mayer κλπ κλπ Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Καλά όλοι οι άλλοι... αλλά ο Sting; (και είμαι και φανατικός Police-μάνος) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
member2006 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 μήπως με την πολύ την (αυτο)συνουσία χάνουμε την ουσία μια εκτέλεση σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι δεν είναι ούτε το next top model ούτε το x-factor έμενα μ' αρέσει, πειράζει; και ευχαριστώ τον φίλο που το ανέβασε http://s267.photobucket.com/albums/ii309/tasos23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Καλά όλοι οι άλλοι... αλλά ο Sting; (και είμαι και φανατικός Police-μάνος) Δεν εννοω κιθαριστικά αλλά σαν ακουσμα-διασκευή γενικότερα.Οχι οτι ο Sting ειναι λίγος βέβαια.Επίσης μια και ανέφερες την Ευρώπη υπάρχει κι αυτό ;D Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Φίλος, είναι λάθος το όνομα. ΦίλιππΑς είναι το σωστό. :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση