papeas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων... :D Κάτι ξέρεις εσύ; ??? The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων... :D +1000000000000000000000000000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 πολύ καλό papea. ευχαριστούμε. Φοβερός ο Clapton, απίστευτη εκτέλεση!!! Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων... :D ok, δεκτό να μην αρέσει. Μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα ρε παιδιά... τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumplus Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων... :D Συνταξιούχοι με κάτι προσόντα ναααα, με τα συγχωρέσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραία άποψη σε ένα αριστούργημα… Η ωριμότητα πρέπει να προστεθεί στον κατάλογο με τον βήχα, τον έρωτα και τα λεφτά: δεν κρύβεται! Thanks papeas, ότι καλύτερο για ένα Φθινοπωρινό απόγευμα! The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 "κιθαριστικά" τα τελευταια 20 χρονια ειναι ιδιος και εχω ψιλοβαρεθει. Αλλα εχει το τροπο να τραβαει τη προσοχη γιατι ειναι απλα o slowhand. 10 στα 10. Ξερει να κανει το αλλο. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων... :D Οπως συμβαίνει και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις (και άλλα επαγγέλματα), "συνταξιούχοι" τρώνε για πρωινό 5-6 εν ενεργεία "μάγκες" Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλω να ακούσω γλυκανάλατη εκτέλεση με strings, θα προτιμήσω την Jo Stafford (sorry για το γελοίο video): Αν θέλω να ακούσω κιθαριστική εκτέλεση, θα προτιμήσω τον Jim Hall ή τον Joe Pass: Jim Hall & Ron Carter: Autumn leaves Αν θέλω να ακούσω την παραδοσιακή jazz άποψη, θα ακούσω τον Cannonball Adderley ή τον Bill Evans: Bill Evans Autumn Leaves Μετά από αυτούς, τι να μου πει η lame εκτέλεση ξενοδοχείου του θείου Eric; Πείτε μου, είμαι ανοιχτός... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση