takis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2006 Σιγουρα θα πηρατε ειδηση το τελευταίο διαφημιστικο της NOVA (συνδρομητικο καναλι).Ολη η ιδεα του σποτ βασιζοτανε σε ενα τύπο ο οποιος τραυλιζε συνεχώς και κολαγε στις λεξεις.... Θελανε να μας πουνε οτι οταν βλεπεις NOVA καλας και δεν μπορεις να ξεκολησεις. Δεν λεω ειχε πλακα. Δεν ξερω ομως ποση πλακα ειχε για ανθρωπους με προβληματα ομιλιας οταν εβλεπαν και ακουγαν το συγκεκριμενο διαφημιστικο. Ασ μην ειμαστε αφελεις... τιποτα δεν ειναι τυχαίο. Ολα εχουν σκοπο να μας αλωσουν την ψυχη το μυαλο και την τσεπη μας! σε αυτα εχεις απολυτο δικιο!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οσοι σκεφτηκαν αυτο στο NOVA :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2006 2.είσαι πνεύμα αντιλογίας Έτσι λέει η γυναίκα μου. Καλά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Για ηρεμειστε ρε σεις!!! Νιωστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Παντως εμενα παιδια μου αρεσουν οι κακοι,ειδικα στις ταινιες splatter οπου οι σκηνοθετες βαζουν στη θεση των θυματων κατι αντιπαθεστατες & υστερικες καρακαϊδονες δεν ειναι ηδονη οταν ο Jason τους κοβει την καρωτιδα,η τις κρεμαει στο τσιγκελι? :lol: Βad guys rule!! :lol: :!: Για τον ιδιο λογο ειμαι με τον Tom & oχι με τον Jerry & με τον Sylvester & οχι με τον βλακα τον Tuity! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Μα γιατί με λέτε βλάκα κ. Superfunk? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 παιδια πραγματι οι καλοι που αναφερατε ειναι πολυ φλωροι . ενας ομως ειναι ο πιο cool , ο droopy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Πράγματι ο τουίτι είναι πολύ εκνευριστικός και το ίδιο κι ο τζέρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 ειδικα ο τουιτι . τουλαχιστον ο τζερι κανει και κανα εξυπνο κολπο . ο τουιτι συνηθως ειναι κωλοφαρδος ή τον προστατευει αυτη η παλιογρια... :):) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 στο post μου αυτο, θα εξηγησω γιατι ο coyote ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ EVER... εχει την μεγαλυτερη φαντασια και εξυπναδα.ΠΟΙΟΣ στον ΚΟΣΜΟ θα εκανε αυτην την εφευρεση?(η καλυτερη εφευρεση σε ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2006 χε χε καλο!!! θυμαμαι η αδερφουλα μου οταν ηταν μικρη μου ελεγε , " μα καλα αυτος ο βλακας με τοσα λεφτα που δινει για να αγορασει βομβες και ρουκετες κλπ για να πιασει το κογιοτ , γιατι δε παει να φαει σε κανενα εστιατοριο..." ζντοιν!!!!!!!!! πρακτικο μυαλο η αδερφουλα ασχετο: τελικα ποιος απο τους δυο ηταν ο μπολεκ και ποιος ο λολεκ? (μιλαω για την γνωστη θρυλικη σειρα) κουιζ πως λεγοταν η γκομενιτσα της σειρας? (καλα το χεσαμε το θεμα παλι αλλα γουσταρω...) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση