ELIANIOS Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 ειπα για Κρεταν. ...και συμπληρωνω...και μεθυσμενος τη παιζω(τη lp ;D ;D ;D) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Το είδος της μουσικής δε μου αρέσει ,αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι στα αυτιά μου ακούστηκε ευχάριστα καλό . Μπράβο σου ΥΓ οι καλύτερες καριόκες παραδοσιακά και χωρίς δεύτερη κουβέντα φτιάχνονται στη Ξάνθη και μόνο από το ζαχαροπλαστείο του Παπαπαρασκευά ,όλες οι άλλες είναι φτηνά υποκατάστατα ;D ΥΓ 2 δεν είμαι από Ξάνθη ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 οι καλύτερες καριόκες παραδοσιακά.... Σ ευχαριστω για το σχολιο! Απ οτι βλεπω το θεμα μεταφερθηκε στις παραδοσιακες γευσεις τοπικου χαρακτηρα.. Γουσταρω! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 @sammy δικιο μπερδευτικα σας τους γιανκηδες ;) ;D ;D (παρακαλω διαγραψτε τον κανει διαφιμηση ;D ;D ;D ;D ;D) @1974 ΕΕΕ!ρε ντακος που σου λειπει.... ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Μπααα..ντακος οχι και τοσο. Μια μεριδα κολοκυθανθους με κοχλιους ομως (ειχα φαει σε συναδελφο στην Π. αμμο) την ηθελα.. Τα χε μαγειρεψει καλα η γυναικα του! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Σταυρο, για να μην σε κουραζω παλι με τα πολλα μου "μπραβο" ;D θα πω μονο οτι εχεις εξελιχτει σε riff master. Και προσωπικα, τα riffs που μου μενουν στο μυαλο (σαν τα δικα σου) ειναι αυτα που αξιζουν οσο τιποτε αλλο γιατι κανουν ενα τραγουδι memorable! δεν μπορουσα να βρω αλλη καταλληλη λεξη στα ελληνικα ;) Α και κατι αλλο... Καθε φορα που ακουω τα τραγουδια σου θελω να πιασω την κιθαρα μου και να αρχισω να παιζω κι εγω παρεα! Με φτιαχνουν απιστευτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Καθε φορα που ακουω τα τραγουδια σου θελω να πιασω την κιθαρα μου και να αρχισω να παιζω κι εγω παρεα! Με φτιαχνουν απιστευτα! Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο! Αν εχω πετυχει κατι τετοιο νιωθω ευτυχισμενος γιατι ωθω και αλλους στο να ασχολουνται μ αυτο το ειδος μουσικης που λατρευω.. Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον, βωρε Σταυρη, ασε τσι μα@@@ιες. Κλειστα ουλα και κατεβενε για εχομε καζανι τα'ι'τερου την αργατινη και τη παραπερα τσι 1ης μερας τσι βδομαδος. Ελα α πιουμε μια, παρε και το λογιο το γραμματιζουμενο(LK) και ανταστε μη σας ε μισερωσω. ;) ;D ;D ;D ;D ;D :o 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά όλα καλά που τα λέτε και τα πάτε τόσο καλά. Αλλά σε όποιο θέμα βρίσκεται το έχετε κάνει κουβεντούλα. Δεν ανταλλάζετε κανένα πμ ή κανένα msn ή τηλέφωνο βρε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Ω! Δικιο! Πολυ ωραιο το τραγουδι σου 1974. Αληθεια...κατι σε ακουστικο ηχο? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση