Evilnye Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Σε καμια 10αρια μερες θα ναι ετοιμο το CD. Need. Δελτίο τύπου κ γρήγορα :) Δεν ξανακούω κλιπάκια σου. Περιμένω το cd ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Need. Δελτίο τύπου κ γρήγορα :) Δεν ξανακούω κλιπάκια σου. Περιμένω το cd ;D E ναι... Αηδια το χω καταντησει... Το εξωφυλλο ειναι ετοιμο... Μου χει μεινει μιξη και φωνητικα σ ενα τελευταιο κομματι κι αρχιζει η κοπη... (Θα το ανεβασω γιατι εχω διορθωσει πραγματα σε μιξεις χαρη στο νοιζ αλλα εσυ μην τ ακουσεις... :P) Τωρα οσο αφορα το δελτιο τυπου,ολο και καμια μπαρουφα θα βρω να γραψω. ΒΡΗΚΑ! ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΙΝΤΙΑ!ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ! Σου κανω ανοιχτη προταση οταν ειναι, να το κανεις εσυ... Εισαι και η μονη μοντερατα που ξερω και θα ταν ξεχωριστο να το προτεινει ενας απ τους χειριστες. (Θες ποσοστα?Ενταξει.) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Τιμή μου :) Ενημέρωσέ με όποτε θες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 εγω θα το κατεβασω απο τορεντ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 εγω θα το κατεβασω απο τορεντ Αν μπορείς μετά να το "ανεβάσεις" σε rapidshare.....για να το κατευάσω και εγώ θα σου !ήμουν υπόχρεος!! ;) THANX! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Και ανεβάστε και κάνα εξωφυλλάκι ρε παιδία…έτσι να έχουμε και εμείς κάτι να βλέπουμε….(έστω και srtatocaster…όντως) ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Και ανεβάστε και κάνα εξωφυλλάκι ρε παιδία…έτσι να έχουμε και εμείς κάτι να βλέπουμε….(έστω και srtatocaster…όντως) ;D ;D ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Ρωτα το Σταυρο ;D ;D ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Το ηξερα Βρουτε οτι θα με τρως... Θα με κανεις να παω στο γραφιστα να βαλει στρατ... Ασε που εχω την εντυπωση οτι ο LK παιζει με ΦΕΝΤΕΡ!!! Μην ψαχνεις ομοιδεατες... Το νοιζ ειναι ΦΕΝΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!(μαλλον...) Εισαι μειονοτητα βοουσα εν τη ερημω... Συμφωνα με τη συνθηκη της Λωζανης παντως,σεβομαι το δικαιωμα σου να πιστευεις και να εκφραζεις την πιστη σου σε οποιο δογμα θελεις... ;D Αλλα στο πα 1987 φορες οτι εισαι αν δεν αλλαξοπιστησεις,ουτε υπευθυνος κυλικειου δε διοριζεσαι... ;D ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΓΚΙΜΠΣΟΝ!!! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν οφείλω να παρέμβω ως νομικός :D…και να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Σταύρο, δεν ξέρω από τη συνθήκη της Λωζάνης (αν και στο παρελθόν την είχα μελετήσει :'(). Θα σου πώς όμως για τη συνθήκη της Κοζάνης (όπου διαβιώ και μεγαλουργώ ;D ;D ;D). Η πρώτη μου «καλή» κιθάρα ήταν (και εξακολουθώ να την έχω φυσικά) fender stratοcaster. Δεν την άλλαζα με τίποτα, τη χάιδευα κ.λ.π. Μετά ανακάλυψα (αρκετά χρόνια αργότερα)τη μαγεία της telecaster. Εκεί να δεις πώρωση! Μέχρι που έπεσε στα χέρια μου μια les Paul Epiphone standard plus με αμερικάνικους μαγνήτες! ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! I was blind ….and now I see!!! Δεν την αλλάζω με τίποτα….και να φανταστείς ούτε ζωγραφιστές δεν ήθελα να τις δω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Το ηξερα Βρουτε οτι θα με τρως... Θα με κανεις να παω στο γραφιστα να βαλει στρατ... Ασε που εχω την εντυπωση οτι ο LK παιζει με ΦΕΝΤΕΡ!!! Μην ψαχνεις ομοιδεατες... Το νοιζ ειναι ΦΕΝΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!(μαλλον...) Εισαι μειονοτητα βοουσα εν τη ερημω... Συμφωνα με τη συνθηκη της Λωζανης παντως,σεβομαι το δικαιωμα σου να πιστευεις και να εκφραζεις την πιστη σου σε οποιο δογμα θελεις... ;D Αλλα στο πα 1987 φορες οτι εισαι αν δεν αλλαξοπιστησεις,ουτε υπευθυνος κυλικειου δε διοριζεσαι... ;D ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΓΚΙΜΠΣΟΝ!!! +1 φιλε +1 ;) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση