ierissiotis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 oύτε αυτό είναι δυστυχώς :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Tελικά λύθηκε το θέμα.Ρε παιδιά το Qbase LE δε δέχεται drag and drop midi files.Γι αυτό δε μπορούσα να κάνω τίποτα .Εβαλα το sx3 και όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις, αλλά έχεις αλλάξει 2 εκδόσεις και δεν έχεις προσέξει ότι γράφεται cubase και όχι qubase ή Qbase ? Γενική συμβουλή, είναι να επενδύεις χρόνο στη λεπτομέρεια και στην κατανόηση της κάθε λειτουργίας. Θα σε ανταποδώσει με "μέγιστη" λειτουργικότητα και θα σε γλυτώσει από άσκοπο χάσιμο χρόνου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις, αλλά έχεις αλλάξει 2 εκδόσεις και δεν έχεις προσέξει ότι γράφεται cubase και όχι qubase ή Qbase ? Γενική συμβουλή, είναι να επενδύεις χρόνο στη λεπτομέρεια και στην κατανόηση της κάθε λειτουργίας. Θα σε ανταποδώσει με "μέγιστη" λειτουργικότητα και θα σε γλυτώσει από άσκοπο χάσιμο χρόνου :) Eγινε λόγω βιασύνης.Δεν νομίζω όμως ότι αυτό είναι το πρόβλημα.Δηλαδή το πώς γράφεται. Όσο για το άλλο έχεις δίκιο αλλά το ξέρεις και εσύ ότι είναι δύσκολο πρόγραμμα για να το μάθεις μόνος σου.Κάνω ότι μπορώ.Αυτή τη στιγμή μου αρκεί μόνο το ότι ξέρω πώς να ηχογραφώ σωστά με αυτό.Οι λεπτομέρειες με το καιρό και αυτές θα λυθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με drag & drop στο cubase L.E. με EZDrummer . Το έλυνα ως εξής : Σέρνοντας τη λούπα όχι στο κανάλι αλλά στο μπλέ πλαίσιο του προγράμματος στα windows ..... ώς δια μαγείας άνοιγε ένα καινούριο αρχείο cubase που περιείχε μόνο τη λούπα ...... μετά copy paste εκεί που το ήθελα και κάπως έτσι έκανα τη δουλειά μου :-\ πέρναγε λίγο η ώρα βέβαια μέχρι να ξεκολλήσει το pc .... έκανα καφέ , άναβα τσιγάρο κλπ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση