Προς το περιεχόμενο

Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στους δημιουργούς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην είσαι τόσο σίγουρος γι αυτό. Από προσωπική εμπειρία ξέρω πως διάφορα πράγματα που έχω διαβάσει με έχουν επηρεάσει για τις επιλογές που κάνω ως προς την αγορά ή μη διάφορων πραγμάτων.

+100%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην είσαι τόσο σίγουρος γι αυτό. Από προσωπική εμπειρία ξέρω πως διάφορα πράγματα που έχω διαβάσει με έχουν επηρεάσει για τις επιλογές που κάνω ως προς την αγορά ή μη διάφορων πραγμάτων.

Εννοείς για να αγοράσεις αντί να κατεβάσεις;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Ναι.

Ας επεκταθώ κ λίγο.

Η ευκολία είναι ένας λόγος για τον οποίο κάποιος θα κατεβάσει αντί να αγοράσει, και θα το κάνει αρκετά εύκολα αν δεν σκεφτεί ποτέ ότι είναι και κάτι κακό.

Από τη μια αυτοκολλητάκια "Η πειρατία σκοτώνει τη μουσική" φαντάζουν γελοία στο νέο δίσκο της Βίσση πχ, αλλά όταν βλέπεις έναν καλλιτέχνη που προσπαθεί να κάνει ειλικρινή δημιουργία και σου λέει και πέντε πράγματα θα τον κρίνεις διαφορετικά. Εγώ έστω.

Ακόμα και στο θέμα software. Η ευκολία και η διαθεσιμότητα είναι μεγάλο θέμα. Όμως βλέπω ότι έχω αλλάξει πάρα πολύ νοοτροπία και για λόγους συζητήσεων που έχω κάνει με άτομα που εκτιμώ.

Τα τελευταία χρόνια πληρώνω όποιον -εκτός δισκογραφικής- μου αρέσει. Και τώρα που το σκέφτομαι...μόνο τέτοιους ακούω....

Διευκρίνηση: Το -εκτός δισκογραφικής- δεν το λέω με άσχημο τρόπο. Απλά το αναφέρω ως συναφές με το αρχικό post.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου