Προς το περιεχόμενο

The Mixed Grill Quartet - Mission Impossible

Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξανα-ευχαριστούμε!

Νέστορα, θα μεταβιβάσω στον κιθαρίστα μας τη γνώμη σου. Αυτός έκανε την ηχοληψία και έγραψε την κιθάρα τελευταία σε ένα μόνο take, πιθανότατα κουρασμένος από την όλη διαδικασία της ηχογράφησης.

Μπα, δικαιολογίες… Δεν είναι σωστό να "χαϊδεύεις" τους κιθαρίστες. Θα του τα χώσω χοντρά! ;D

Sergei, όλα καλά. Αφού σου άρεσαν τα τύμπανα, δεν τρέχει τίποτα! ;)

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-Τα τύμπανα, παικτικά, είναι πολύ καλά. Μακάρι να είχαν λίγο καλύτερο, φυσικότερο ήχο. Πάντως, είναι, κατά την γνώμη μου, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του κομματιού.

-Η κιθάρα παραείναι μπροστά και είναι όντως κάπως ξερή.

-Δεν ακούω καθόλου το μπάσσο.

-Το πιάνο σα να μου φαίνεται λίγο προχειρογραμμένο, ίσως φταίει ο ήχος του, ίσως το παίξιμο. Επίσης νομίζω πως θάβεται λιγάκι.

-Τα διάφορα samples μου άρεσαν πολύ ως ιδέα. Θα έλεγα όμως πως δεν έχουν κάτσει καλά στην μίξη. Ακούγονται ανεπεξέργαστα και δεν συμβάλλουν τόσο στην δημιουργία μιας ιδιαίτερης ατμόσφαιρας. Δεν ξέρω βέβαια τι ηχητικό αποτέλεσμα θέλατε να έχετε. Απλώς, πέφτουν στο κομμάτι κάπως σαν κεραυνοί εν αιθρία.

Συνολικά, έχει ενδιαφέρον και με λίγο περισσότερη δουλειά νομίζω πως μπορείτε να έχετε ένα πολύ πιο δεμένο αποτέλεσμα.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Κανα live θα κάνετε?

Ναι, σύντομα.

Θα ενημερώσω στο ημερολόγιο.

Kostri, συμβουλές και γνώμη ελήφθησαν, και θα αξιοποιηθούν! Ευχαριστούμε.

Something Wicked This Way Comes

Ευφυέστατο!Στην αρχή με ξένισαν λίγο οι διάλογοι, αλλά μετά κατάλαβα ότι και αυτοί συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός πολύ ξεχωριστού ακούσματος ;) Έτοιμο soundtrack! :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου