menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 http://youtube.com/watch?v=VRLBqrPCzpM&search=jerry%20donahue Απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-vretos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Very good indeed :D Finderstyle rulezzzzzzzzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ χαρίζω τις κιθάρες, τα πετάλια και τον HRD σε όποιον τα θέλει. Παρακαλώ διαγράψτε με και απο μέλος του NOIZ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!! :(:(:(:( :lol: Αποφάσισα να το γυρίσω στο κέντημα. Πάω στο περίπτερο να πάρω μια BURDA...:D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ χαρίζω τις κιθάρες' date=' τα πετάλια και τον HRD σε όποιον τα θέλει. Παρακαλώ διαγράψτε με και απο μέλος του NOIZ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!! :(:(:(:( :lol: [img']http://deephousepage.com/smilies/banghead.gif[/img] Αποφάσισα να το γυρίσω στο κέντημα. Πάω στο περίπτερο να πάρω μια BURDA...:D:D:D κι εγω νομιζω μετα απ αυτο οτι δεν αξιζω καθολου το boogie που εχω....ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ! elavd , κανω εξασκηση στην σταυροβελονια 7-9/13# μινορε.θες να σου στειλω ενα βιντεακι απο τα πλεχτα μου???? :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O :twisted: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!! για αυτον τον λογο το εχω γυρισει στην piu piu laser μουσικη :lol: :lol: νομιζω πως ολοι μας θελουμε να βασανιστουμε λιγο(που εισαι antouan?). οι εν λογω κυριοι μαλλον δεν εχουν βασανιστει ή εχουν να βασανιστουν πολυ καιρο :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Ουφ!!!! Ευτυχώς δεν ασχολούμε με κιθάρα γιατί αυτός θα μου δημιουργούσε ψυχολογικό ντρίνγκι-νράνγκα!!! 8O 43.879,7 φορές το εχω ακουσωδεί μπας και πιάσω καμιά τεχνική για να την χρησιμοποιήσω στο Reason :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Donahue από τους Hellecasters. Αν θέλετε να πάθετε πιο χοντρό ταράκουλο ακούστε κανά δίσκο τους ή δείτε κάνα video. Φανταστείτε κάτι τέτοιο πιο γρήγορο [με πιο δύσκολα σχήματα] και επί 3. Γαμώ τις μπάντες. Πάντως το chicken picking όχι μόνο οι Hellecasters, το έχουν ανάγει σε τέχνη οι country κιθαρίστες - μας φαίνεται εξωπραγματικό γιατί ζούμε στο Ελλαντιστάν [και δεν έχουμε τέτοια ακούσματα]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΣΙΓΑ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!! (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΙ!!!! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά. +1, μου άρεσε πάρα πολύ, πιο απαλό από trem, άσε που γίνεται και σε κιθάρες χωρίς trem :D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση