Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δυνατό μουσικό και καθαρό στην μελωδία και στα όργανα το όλο εγχείρημά σου. Δεν με βοηθάς στα φωνητικά σου (ίσως να φταίνε τα δικά μου ηχεία),αλλά σε χάνω στον στίχο. Είναι τραγούδι όμως που το ακούω και σήμερα για 2η φορά και μου αρέσει! Σούπερ κι από μένα! (Και για το βίντεο κλιπ φυσικά, αν και την 2η φορά δεν το είδα ξανά). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pulsyfoot Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Μπραβο!και ωραιο κομματι και ωραιο κλιπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Korgious, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα κάποιος να αναφέρεται θετικά για τη δουλεία σου!!! Δεν με βοηθάς στα φωνητικά σου (ίσως να φταίνε τα δικά μου ηχεία),αλλά σε χάνω στον στίχο Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει , πάντως αν σε ενδιαφέρουν οι στοίχοι (που μεταξύ μας δεν είναι και Εμπειρίκος ;D ;D ;D) υπάρχουν στο youtube, στην περιγραφή (description )του video. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα κάποιος να αναφέρεται θετικά για τη δουλεία σου!!! Pulsyfoot Χίλια Ευχαριστώ , κάτι τέτοια σχόλια σου δίνουν το κίνητρο να συνεχίσεις και να προσπαθήσεις να γίνεις καλλίτερος. Με τιμάτε ιδιαίτερα και οι δύο σας! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση