THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Παρουσιάζουμε το θρυλικό Seven Steps to Heaven του Miles Davis σε μια δική μας εκτέλεση . Η ηχογράφηση έγινε ζωντανά σε ένα πολύ απλό 8κάναλο χωρίς προενισχύσεις και καμία περαιτέρω παρέμβαση . Η μπάντα αποτελείτε απο τους Μιχάλης Χρυσουλάκης πιάνο Ζαχαρίας Πινακουλάκης τυμπανα Θοδωρής Κανακάκης κοντραμπάσο Καλή ακρόαση Seven_steps.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Τα μπράβο μου και τα συγχαρητήριά μου και στους 3 Κρητικούς. (Ακόμα δεν έχετε κουζουλαθεί ? Με την τόση τζάζζ ρε θεριά! Σαν το καλό παλιό κρασί.) :) το έβαλα ήδη για 2η ακρόαση. Y.Γ.Σε 2 σημεία έχεις μια παραμόρφωση (χαμηλά σε μπάσες συχνότητες).(Π@π@ριές...είναι και πιο vintage ! ) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Τα μπράβο μου και τα συγχαρητήριά μου και στους 3 Κρητικούς. (Ακόμα δεν έχετε κουζουλαθεί ? Με την τόση τζάζζ ρε θεριά! Σαν το καλό παλιό κρασί.) :) το έβαλα ήδη για 2η ακρόαση. Αθηναϊκό Όργιο πολλά φιλάκια και ευχαριστούμε :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Εκπληκτικό, απ' τα καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει εδώ μέσα. :o (Ίσως υπολείπεται μόνο του αριστουργήματος των Heart Attack). ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 3η ακρόαση....ότι πρέπει με τον Αθηναϊκό καιρό! Να σαι καλά και σε ευχαριστούμε Theod για το upload! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Εκπληκτικό, απ' τα καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει εδώ μέσα. :o (Ίσως υπολείπεται μόνο του αριστουργήματος των Heart Attack). ;D Να σαι καλά Νεστορ :) Μια χαρά είναι και τα παιδιά (χαρτ ατακ) ,σιγά σιγα θα το εξελίξουν και αυτά, το στυλ της μουσικής που ασχολούνται ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Τα συγχαρητήρια μου. Εξαιρετικοι. Λογω του οτι ειναι και το οργανο μου, μου αρεσε ιδιαιτερα ο κύριος Χρυσουλάκης. Σπανίζουν τετοιοι πιανιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 3η ακρόαση....ότι πρέπει με τον Αθηναϊκό καιρό! Να σαι καλά και σε ευχαριστούμε Theod για το upload! Α ναι , μιας που μιλάμε για vintage , περιτό να σου πώ οτι απο τα 88 πλήκτρα ενός άθλιου korg 20ετίας που παίζει ο Μιχάλης , τα 8 δεν λειτουργούν . Άσε που έχει που έχει και ένα κουμπάκι που γράφει chorus και δεν απενεργοποιήτε με τίποτα ;D Τα συγχαρητήρια μου. Εξαιρετικοι. Λογω του οτι ειναι και το οργανο μου, μου αρεσε ιδιαιτερα ο κύριος Χρυσουλάκης. Σπανίζουν τετοιοι πιανιστες. Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Άψογο! Πως πήγε το λάιβ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Άψογο! Πως πήγε το λάιβ; Θενξ Εύη :) Η συναυλία είναι την τετάρτη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση