Sparklin Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)! εεεεεεευκολα!!! α... και της tele :D http://www.myspace.com/spirosloukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Πολύ καλές οι Fender και Gibson (οι custom) ταιριάζουν με τα σώματα, αλλά η Ibanez είναι φοβερή, λιτή και επιθετική σχεδίαση για κιθάρες in your face :D Μάλλον είναι θέμα ποιά ταιριάζει καλύτερα με το σώμα. Φαντάζεσται κλειδοστάτη Strat σε Gibson Les Paul(μακριά από μας)? :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Το εναλλακτικό headstock των MusicMan (4 πάνω, 2 κάτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Fender CBS models - το μεγάλο Headstock:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
explorer Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 explorer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Το εναλλακτικό headstock των MusicMan (4 πάνω' date=' 2 κάτω)[/quote'] +100000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2006 PRS for ever!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 jackson rules,το προς τα κατω ομως που ειναι σαν το παλιο charvel,οχι η αιδια που παει προς τα πανω! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StefxOup Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Εγώ ψηφίζω Les Paul...Μου αρέσει πάρα πολύ η "τετραγωνισμένη" γραμμή του!Δείτε και κάτι "περίεργο"... 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telewiz1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2006 Εγώ ψηφίζω Les Paul...Μου αρέσει πάρα πολύ η "τετραγωνισμένη" γραμμή του!Δείτε και κάτι "περίεργο"... 8O το πρώτο headstock six in one side της πρώτης solidbody ηλεκτρικής κιθάρας φτιαγμένης απο τον Paul Bigsby το 1947 βασισμένη στο σχέδιο του Merle Travis είναι εύκολο να φανταστείς απο που προήλθε η έμπνευση του Fender για το headstock της strat αν συνυπολογίσεις οτί ο Merle Travis υπήρξε απο τους βασικούς συνεργάτες του μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό Grady Martin Dual Soliloquy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση