taq Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2006 Εννοείτε το CBS Fender στρατοκάστερ big headstock!! υπάρχει κλασσικότερο και πιό αισθητικό? χεχε :) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 1η ψηφος σε οτιδηποτε φεντεροειδες οποιασδηποτε περιοδου (με εξαιρεση εκεινα τα απαισια κουτσουρεμενα των αρχων της δεκαετιας του 80) 2η στις suhr για τις στιγμες που βαριεμαι τον ιωνικου κιονοκρανου ρυθμο της fender :D :D :D :D 3η στα "στρογγυλεμενα" pointy headstocks των hamer της δεκαετιας του 80 (γιατι κατα βαθος ολοι εχουμε λιγο κιτς μεσα μας :D :D :D :D :D ) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 PRS 8) Υ.Γ Γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Γιατί ρε παιδιά μόνο ένας και εγώ Jackson???Τόσο ωραία headstock έχουνε!! Και οι BC Rich έχουνε πολύ ωραία όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 jackson rules' date='το προς τα κατω ομως που ειναι σαν το παλιο charvel,οχι η αιδια που παει προς τα πανω! :D[/quote']Μπορεί να γίνουμε πολύ καλοί φίλοι εμείς!!!!!! jackson πεσμένο headstock RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Μία ψήφος στα headstocks των Parker... ποτε δεν μπορεσα να το χωνεψω αυτο το headstock ουτε την κιθαρα ασχετα βεβαια αν εχω ηχογραφησει κομματι με αυτη τελος παντων...2003 ηταν αυτο... το jackson ψηφισα επειδη ειναι πιο aggressive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Εγώ αυτές τις κιθάρες ποτέ δεν τις συμπάθησα.Μπορεί και για το headstock μόνο.Είναι καλές?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 egw apo twte pou agorasa mia Parker Fly Classic exw kleismenes sth ntoylapa mia Strat kai mia Les Paul kana 2 xronia twra.... a kai mia vote sto large headstock ths Strat toy 1977 sorry for my Greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Les Paul Headstock for EVER. Βέβαια κάθε κιθάρα δένει διαφορετικά με κάθε headstock. Εγω μιλάω για headstock.. κομμένα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
XaMeNoS Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Εμένα μου αρέσει κατι σαν αυτο...: XaMeNoS τα παιρνει ολα ! 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση