Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου για ηχογράφηση synth


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά,χαρά σε όλους!!!!

Θέλω να αγοράσω καινούρια κάρτα ήχου,αλλά δν ξέρω ποιά να επιλέξω.

Έχω στο μυαλό μου,την Fast Track Ultra!

Η χρήση που θα κάνω,είναι να ηχογραφώ το Synth,αλλά με την Fire Wire Solo που έχω δεν μπορώ,διότι έχω ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω.

Η κάρτα δουλέυει μια χαρά,μέχρι να επιλέξω σε κάποιο κανάλι της κονσόλας του Fruty Loops,την είσοδο στην οποία έχω συνδέσει το Synth.Το πρόβλημα είναι ότι,αρχήζει και κάνει παράσιτα,σαν να βραχικυκλόνει,λές και πηγαίνει το ένα σήμα αντίθετα με το άλλο...

Και χωρίς το Fruty Loops που το ηχογραφώ,(Νord Lead 2x),πάλι το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω.

Σκέφτομαι,μίπως φταίει το ότι η μητρική μου,δεν έχει Fire Wire είσοδο και έβαλα Fire Wire κάρτα και πάνω σε αυτήν έβαλα την κάρτα ήχου.Σκέφτομαι μίπως είναι καλήτερα να πάρω άλλη κάρτα ήχου!

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει....

Ευχαρηστώ πολύ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι έχεις επιλέξει τον σωστό driver M-audio ASIO στα προγράμματα που χρησιμοποιείς? Το latency σε τι τιμές το έχεις ? Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις σου αποκλείεται να μην μπορείς να ηχογραφήσεις σωστά με την κάρτα που έχεις.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι το asio ειναι σιγουρα σωστο... λατενσι εχει συνιστομενο 512. και μια αλλη επιλογη που λεει λατενσι hight kai low αλλα ουτε στο ενα ουτε στο αλλο δεν κανι καμια διαφορα... ενο αμα δεν το ηχογραφω και απλα παιζει μιδι τρακ παιζει πεντακαθαρα  στο ρεκορδ κατι παιζει... και με κλιστα ολα μα ολα τα καναλια το ηζογραφο και παλι βγενι με παρασητα.. και λεω παλι μιπος φτεει το οτι .. δεν εχει fire wire βιζμα στην μυτρικη και πιγενει προτα σε fire wire καρτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγάλε όλα τα καλώδια από την είσοδο και ξαναδοκίμασε. Ο θόρυβος γίνεται όταν γράφεις κάτι, ή τον ακούς και όταν κάνεις monitor την πηγή; Αφού η κάρτα παίζει καλά, λογικά το firewire δουλεύει. Μπορεί να είναι καλώδιο, χαλασμένη είσοδος ή κάποιο πρόβλημα στην καταγραφή. Βγάλε τα καλώδια, κάνε monitor την είσοδο και πες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου