ex-BitCollector Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Αν και όταν δε μ' ενθουσιάζει κάτι προτιμάω να το :-X με όλη την καλή διάθεση και με σεβασμό στον κόπο σας: μόλις άκουσα τις πρώτες νότες μουρμούρισα JJ Cale (το Friday ίσως). Η μουσική και η εκτέλεση μου άρεσε, καμιά σχέση όμως με το στίχο. Είχα γράψει μια πιο αναλυτική άποψη για το στίχο αλλά μόλις διάβασα το μήνυμα του blue, που κάνει περίπου τις ίδιες επισημάνσεις και τα παραλείπω ... απλά να πω ότι κάπου προς το τέλος μου έφερε στο νου το αφηγηματικό στυλ του Άγγελος Εξάγγελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 μόλις άκουσα τις πρώτες νότες μουρμούρισα JJ Cale (το Friday ίσως). Η μουσική και η εκτέλεση μου άρεσε, καμιά σχέση όμως με το στίχο. Σε παραδεχομαι. Το κομματι αυτο το προβαρανε οι υπολοιποι μονοι τους στα Γιαννιτσα και εγω τους συναντησα στο στουντιο εδω στη Θεσ/νικη, χωρις να εχω ακουσει το κομματι. Ο Κωστας μου ειχε πει το προηγουμενο βραδυ, που του ζητησα καποια ηχογραφηση εστω απο κινητο, για να το ψιλομαθω "Απλά ακου μεχρι αυριο JJ Cale" :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Edit: Ο Πέτρος παίζει μπάσο, ή είναι άλλος φαλακρός; :D Μπα... αλλος ειναι ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Χαχαχαχα, δεν το ειδα εκεινο το edit. Αλλος, αλλος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι κι εμένα ψηλότερος μου φάνηκε... :D :D :D Αλλά είπα να ρωτήσω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι το είδος που, αν και λείπει από την εποχή μας, λίγοι πλέον ασχολούνται με αυτό, και μάλιστα χωρίς να πέφτουν σε ευκολίες αμφιβόλου αισθητικής στο στίχο και στη μουσική. Παρ΄όλα αυτά πιστεύω ότι χρειάζεται, γι αυτό και τα συγχαρητήριά μου. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas M. Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Αυτο που με ενδιαφερει κυριως, είναι ειλικρινεις αποψεις (χωρις βιογραφικο και προτερο εντιμο βιο ;D ), περι της συνθεσης και του στιχου. Κατα πόσο βρισκετε ενδιαφέρον το κομματι, που πασχει, αν εχει καποιο δυνατο σημείο κτλ. Το κομμάτι το βρίσκω ενδιαφέρον, είναι απόλυτα κατανοητό συνεπώς είναι ειλικρινές, και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι οι προηγούμενοι τα είπαν όλα JJ Cale-Σιδηρόπουλος-Παπακωσταντίνου ,όχι Βασίλης ;D...............καλοπαιγμένο ,καλή παραγωγή ,αλλά δεν ...........για μένα, πάντα προσωπικά και χωρίς να δω το βίντεο ,αφού φρόντισαν να με αποτρέψουν οι προλαλίσσαντες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση