Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Cool! Θυμάσαι και με τι πετάλι έγραψε ή αν χρησιμοποιήσατε κάποιο vst για το "γκάζι" του? Thanks in advance! :) καρφί σε εναν EBS 350W GORM. Παίζει στο 1,8-2. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 καρφί σε εναν EBS 350W GORM. Παίζει στο 1,8-2. Γράψατε με μικρόφωνο την καμπίνα ή έχει di out ο ενισχυτής και στείλατε το σήμα από εκεί? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Γράψατε με μικρόφωνο την καμπίνα ή έχει di out ο ενισχυτής και στείλατε το σήμα από εκεί? Και με τους 2 τρόπους το έχουμε δοκιμάσει. Τώρα εδώ? ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 @ Nestoras Ωραίο κομματι μόνο που το βασικό ριφφ είναι εντελώς crossroads... :) Btw...που εγινε το recording? www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Btw...που εγινε το recording? Στο σπίτι-στουντιάκι του ντράμμερ μας. Εκεί κάνουμε πρόβες τις οποίες ηχογραφούμε όλες και αν προκύψει κάτι καλό, τότε εδώ είμαστε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Είναι πολύ αν ρωτήσω με τι εξοπλισμό το κάνατε αυτό? Κυρίως τι mic-ing κανατε στα drums και στους ενισχυτες.... Γιατί είμαι ακριβός στην ίδια φάση..αλλα τέτειο recording..δεν εχουμε καταφέρει να κάνουμε... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Είναι πολύ αν ρωτήσω με τι εξοπλισμό το κάνατε αυτό? Κυρίως τι mic-ing κανατε στα drums και στους ενισχυτες.... Γιατί είμαι ακριβός στην ίδια φάση..αλλα τέτειο recording..δεν εχουμε καταφέρει να κάνουμε... Sorry, αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω. Είναι τόσο πολλά τα μικρόφωνα παντού που πραγματικά δεν έχω άποψη. Μου φαίνεται μπροστά από τον ενισχυτή μου είναι ένα SM 57 (αν δεν έχει αλλάξει). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Αϊ σι....παντως ασχετα με το οτι ειναι σκετη αντιγραφη το ριφφ...το τραγουδι μου κόλλησε...αφου σηκώθηκα να πάω στη κουζίνα...και σιγοτραγουδουσα...Ι'm a ram..i'm a ram.... ;D ;D ;D ;D μπραβο σας! :) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Τα τελευταια 15 χρονια, ακουω μικρες..."petite fomtasion"(αν γραφεται ετσι) ...μπαντες για το λογω οτι, οι "μεγαλες' μου δινουν τη χημεια του αναμασημενου αμερικαν-παρτα-φατα-μη μιλαςκλπ.. Hentrix, Zep, BB King, Albert Collins, σε μορφη Βic Mac, coca cola, i pod, i gamiseta τα μηλα χαλασαν το κοσμο. Και βλεπεις μπαντες με ατομα με πρωινη δουλεια, με στερηση της οικογ-προσωπικης ζωης, με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ εξοδα, να αποδιδουν ψυχη, γιατι ζουνε με τη ψυχη τους. ....Αλλα μια μερα αρχιζει αυριο, και ας αμπαρωθουμε στους Μποναμασες(δε λεω σκιζει, αλλα....) και στο κολωφαναρο. Χαθηκε ο ερωτισμος και η ΨΥΧΗ στους υποταγεις "μισθοφορους εκτελεστες"-. Μπραβο σε ολους που δεν εχετε χασει το νοημα ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ(αναφερομαι και σε επαγγελματιες που αποστασιοποιουνται σε "περιεργες καταστασεις" ;). Ι' M A RAΜ. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση