Προς το περιεχόμενο

Fender Strat Deluxe vs Epiphone LP Slash Appetite

Celf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας!

Πάντως μια φιλική συμβουλή , αν θές ο ήχος σου να έχει επαφή με τον εικονιζόμενο στο αβαταρ σου κύριο δεν νομίζω ότι σου κάνει η Fender (ή τουλαχιστον δεν είναι η ιδανικότερη αφού έχει noisless ) και κυρίως δεν σου κάνει η LP . Wink

Όσο αναφορά αυτό το σχόλιο φίλε RogerWaters15 καθώς είμαι σπουδαστής λεφτά για Gretsch δεν υπάρχουν δυστυχως...αν αυτές εννοείς  :P

...δυστυχως η εμφανιση της ειναι τραγικη... 

Απλά είναι λίγο καγκούρικη Tongue ,θα μπορούσε να ήταν και ροζ λεοπαρδαλί Cheesy Cheesy Cheesy

αν ήταν ροζ λεοπαρδαλί φωσφοριζέ  θα την είχα πάρει ήδη.... Grin Grin

Ρε παιδιά ΓΙΑΤΙ μισήτε τόσο την εμφάνιση... εμένα μου φαίνεται...χμμ...γουστόζικη!  :P  :P  :P

Εγώ πάλι και όπως πάντα,θα σου πρότεινα να εκμεταλευτείς το ισχυρό σου γιούρο(και αν κατέχεις και την ύψιστη τέχνη της υπομονής,να περιμένεις γιατί η ισοτιμία θα "ανέβει" κι άλλο) και να πάρεις από Αμερική μία αμερικάνικη Strat,εστω και μια "απλή" Standard ή μιά Leslie. Wink

Ε κάνα μήνα μπορώ να περιμένω παραπάνω δεν μας βλέπω... Αυτάααα  ;D

Everybody gets the blues sometime

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ε κάνα μήνα μπορώ να περιμένω παραπάνω δεν μας βλέπω... Αυτάααα  ;D

Αν προχωρησεις για τη slash τοτε σιγουρα θα περιμενεις, μιας και δεν ειναι stock στον καταλογο του thomann !!!

Εκτος βεβαια αν την αγορασεις απο αλλου.

Τωρα για την εμφανιση μπορει να ειναι και θεμα γουστου, προσωπικα και εμενα δεν μου αρεσει αυτο το top της κιθαρας. 8)

EXPECT THE UNEXPECTED...

Ναί το πρόσεξα και έστειλα και μειλ για να ρωτήσω τι παίζει. Μου είπαν απο 10/12  :(  :(

Άρα με βλέπω να περιμένω και λίγο παραπάνω απ' ότι περίμενα...  :P

Everybody gets the blues sometime

Ναί το πρόσεξα και έστειλα και μειλ για να ρωτήσω τι παίζει. Μου είπαν απο 10/12  :(  :(

Άρα με βλέπω να περιμένω και λίγο παραπάνω απ' ότι περίμενα...  :P

Στο musicstore εχει delivery date 15.11.2010

http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Guitars/Electric-guitars/Epiphone-Slash-Appetite-Les-Paul-Standard-Outfit/art-GIT0019820-000

EXPECT THE UNEXPECTED...

αν σου αρέσει η Epiphone πάρτην και μην ακούς κανέναν άλλο. Γούστα είναι αυτά, γι'αυτό υπάρχουν και 453523194234 διαφορετικές κιθάρες!

I'd die without music...

Πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλή κιθάρα η epiphone.Εγώ έχω την προηγούμενη slash signature  και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Λογικά θα είναι και limited οπότε θα πουλιέται εύκολα αν τη βαρεθείς.Θα έχει και θήκη επιπέδου gibson.Τι άλλο θες;  ;) ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου